Parfüm Horoszkóp 2018. 19.hét 2018. május 07. - 2018. május 13. 18.hét 20.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Szuper hét áll előtted. Remek lehetőségeket kapsz, de figyelj arra, hogy ne szalaszd el a legjobbakat. Egy kollégáddal összetűzésebe keveredhetsz, de Te jössz ki nyertesen a végén, ettől függetlenül azért ne éreztesd vele, hogy haragszol, mert a későbbiekben még jól fog jönni ez a kapcsolat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Így a születésnapod környékén mindig remekül érzed magad, ráadásul itt a jó idő is végre, ez bizony a Te heted, a Te hónapod. Kedvenc évszakod a május, élvezni fogod az elejétől a végéig. 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Váratlan nehézséggel kell szembenézned a héten, talán az egyik háztartási géped elromlik otthon, ami bosszúságot okoz. Szerencsére mindig van B terved, így most is könnyedén megoldod a helyzetet.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Valaki rád akar erőlteni olyan feladatot, amihez nincs kedved és nem is a szakterületed. Gondold át, hogy vállalod-e, mert ha igen, akkor az nagyot fog lendíteni a karriereden. A szerelmi életed most kicsit ingatag, de ez csak átmeneti állapot.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mindig kell áldozatot hozni, bár ez nem az erősséged. Most viszont nem tudsz mást tenni, mint valami olyanról lemondani, ami nagyon kedves a szívednek, de cserébe meg is lesz a jutalmad. 

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Érdemes meghallgatni néha mások tanácsát is és nem a saját fejed után menni. Nem biztos, hogy mindig Neked van igazad! Engedd el magad néha, mert nagyon feszült vagy!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A héten olyan valaki fog a segítségedre lenni, akiről soha nem gondoltad volna, sőt kifejezetten azt hitted, hogy ellenséges veled. A munkahelyeden most több feladatot kapsz, mint amit elbírnál, nyugodtan jelezd, hogy sok Neked!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Aki tetszik Neked, azt egyáltalán nem érdekled, csak érdekből keresi a kapcsolatot Veled. Nagyon vigyázz vele, mert még sok gondot okozhat a későbbiekben. Inkább vegyél erőt magadon és kerüld el nagy ívben!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A jó idő Neked és a családodnak egyet jelent a folyamatos kimozdulással. Nagyon jól teszed, hiszen a jó levegőn való mozgás, még ha csak séta is, jót tesz az egészségnek, mind testileg, mind lelkileg.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Most állsz készen egy új kapcsolatra, amennyiben nemrég szakítottál. Ez a hét nagyon alkalmas arra, hogy a lehető legjobb társat találd meg. Járj nyitott szemmel és a szerelem még tavasszal rádtalál. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Túl sokat aggódsz mostanában feleslegesen. Vedd könnyedebben az életet és élvezd ki a szabadságot és a jó időt. Menj a szabadba és töltödj fel energiával. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Váratlan vendég toppan be a héten hozzád, aminek nem örülsz. Ne aggódj, nem marad sokáig. A munkahelyeden most van a legnagyobb esélye annak, hogy előléptetnek, most véletlenül se menj szabadságra ezért.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés