Parfüm Horoszkóp 2018. 18.hét 2018. április 30. - 2018. május 06. 17.hét 19.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Mostanában minden alkalommal, amikor sikerülne komoly sikereket elérned a munkahelyeden, közbejön valami. Ennek az időszaknak vége, mostantól komoly esélyed van rá, hogy ez megváltozzon. Ha valamibe belefogsz, ásd bele magad mélyen és alkoss olyat, amire büszke lehetsz!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Próbáld meg összetartani a családod és szervezz közös programokat szüleitekkel, testvéreitekkel. Barátaid meglepődnek majd azon, mennyit változtál az elmúlt időszakban.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A héten a dolgok megnyugszanak és visszatérnek eddig megszokott folyásukba. Nem szégyen megváltoztatni a véleményed és elfogadni, ha másoknak van igazuk. Romantikára vágysz és ezt pénteken, vagy szombaton meg is kapod majd.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Romantikára, kreativitásra, örömökre vágysz, de sajnos ez a hét nem erről szól majd. Jövő hétre változhatnak a dolgok és a szerencse sem fog folyton elpártolni tőled. Ki kell zárnod az életedből azokat az embereket, akik csak elszívják előled a levegőt! Sosem késő újrakezdened, ha valaki mással tudod csak elképzelni a boldogságod.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Bizonyos értelemben érdemes lenne visszanyúlnod egy korábbi önmagadhoz és lehet, hogy meg kellene változnod néhány dologban. Régóta gondolkozol azon, hogyan tudnál segíteni barátnődnek, akinek komoly magánéleti problémái vannak – érdekes gondolataid támadhatnak.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Jelentős problémákat kell megoldanod a héten, de ehhez szerelmed támogatására is szükséged lesz. Ha segítséget kérsz, azt nem a gyengeség jeleként fogja értékelni és nem fog csalódni benned!  Jelentkezhet egy régi kollégád, aki el akar csábítani a munkahelyedről – csak akkor fontold meg komolyan az ajánlatot, ha nem érzed jól magad és új kihívásokra vágysz!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A múlt heti hosszabb pihenés után most rengeteg házimunka szakadhat a nyakadba. Borzasztóan fontos, hogy ne hagyd magad befolyásolni olyanok által, akik nem rendelkezned minden információval, ami a munkádat segítené! Három ember közül kell választanod egy munkahelyi vitában – fontold meg alaposan a döntésed!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Vonzó lehet számodra egy munkatársad, de gondold meg, hogy érdemes-e belevágnod egy munkahelyi kapcsolatba. Hosszabb távon sosem szerencsés, ha összekevered a dolgokat. Meglehet, hogy olyan helyen találkozol főnököddel, ami mindkettőtöknek kínos perceket és magyarázatokat hozhat.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Gondolkozz egy kicsit az eszeddel és ne csak a szívedre hallgass, mert most nem az érzelmeknek kell diktálniuk. Ha teheted, kérd ki testvéred véleményét is – ő pontosabban ismeri a helyzetedet, mint bárki más. Ha tudod, vond el a figyelmedet és csinálj valami mást: például rendezd át a lakásodat és vásárolj néhány apró kiegészítőt, ami feldobja a hangulatodat.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Nem szabad csak a saját fejeddel gondolkodnod, amikor a szeretteid sorsáról van szó! Éppen olyan fontos a munkád, mint a magánéleted, nem szabad felborulnia a nehezen összeállt egyensúlynak! Imádod a hasadat, de folyton aggódsz a súlyod miatt – erre csak egy megoldás lehet, mozogj minél többet és még az egészségedért is teszel! 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Porold le a régi ruháidat és keress valami szépet, amivel leveheted a lábáról kedvesedet. A hétvégén csábítsd el és szervezz neki olyan programot, aminek nem tud ellenállni. Volt barátod kereshet meg egy réges-régi közös ügyetek miatt, de ne hagyd, hogy többet érjen el, mint amit Te szeretnél! Néha a legjobb sem elég, ilyenkor be kell látnod, hogy Te sem tudsz csodát tenni

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Sokan csak a hátad mögött beszélnek rólad és ez nem is mindig jut vissza hozzád. Nem szabad emiatt rosszul érezned magad, hiszen szeretteid mögötted állnak és mindenben támogatnak. Hétvégére csinálj egy csodás ebédet és hívd meg a számodra legfontosabb embereket. Annyi minden befolyásolhatja az emberek kapcsolatait, hogy nehéz megértened szüleid viselkedését.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés