Parfüm Horoszkóp 2018. 17.hét 2018. április 23. - 2018. április 29. 16.hét 18.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Elsősorban a munkádban vár rád mozgalmas hét. Elképzelhető, hogy egy teljesen új stratégiát kell kidolgoznod. Egy negatív történés ellenére is maradj pozitív. Lesz időd szeretteidre, használjátok ki a ritkán adódó pillanatokat! Nem kell feltétlenül neked végezni minden házimunkát, osszátok el a feladatokat!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Lelkesedésed magával ragadó. Ráadásul ötleteidtől komoly hasznot remélhetsz. Dolgozz ki mindent alaposan, ne hagyj semmit a véletlenre! Környezeted túlságosan makacsnak, arrogánsnak lát, érdemes lenne belső vizsgálatot tartanod! 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Az elmúlt időszak stresszes helyzetei nem múltak el nyom nélkül, ezt egészségeden is érzed. Ne vállalj mindent magadra!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ha úgy érzed, nem tudod higgadtan átgondolni az életedet, akkor keresd meg barátnődet és meséld el neki a helyzetet – meglátod, ő majd segít!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A héten egy személyes konfliktusra is fel kell készülnöd! Légy óvatos, mert olyasvalaki akar megvezetni, akiről nem is gondolnád. Érdemes venned egy lottót, mert pénznyereményt ígérnek a csillagok.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Azt csinálsz, amit szeretsz, ráadásul magánéleted is jól alakul. Nagy hangsúlyt fektetsz a tanulásra, hisz előrelépési lehetőséget látsz benne. Már csak a bizonytalanság érzését kell legyőznöd.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Anyagilag kellemes meglepetésben lesz részed. Lehet, hogy ezt egy fontos változtatással érted el. Ez a siker Téged is kimozdít a holtpontról. A plusz pénz segít, hogy valóra válts egy régóta dédelgetett álmot. Jutalmazd meg magadat egy rövid kiruccanással! 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Egy idős családtagod a támogatásodra számít, ne hagyd cserben! Öröm lehet számodra, hogy partnered minden támogat.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Elsősorban a társasági események kötnek le. Munkahelyeden és a családban is lesz ok és alkalom nagy találkozásokra. Ha most kezdesz egy rendezvény szervezésébe, nagy kitartásra lesz szükséged. Kísértést érzel, hogy költekezz. Próbálj mérlegelni, mielőtt valamit beleteszel a bevásárlókocsiba! Sportolással vezesd le felgyülemlett energiádat!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Autód, számítógéped vagy mobiltelefonod is felmondhatja a szolgálatot. Te egyedül nem tudod megoldani a problémákat. Kérd szakember segítségét! Életed azon területeire koncentrálj, amelyek fontosak számodra

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Nem veheted magadra környezeted összes baját. Így kiéghetsz, és nem tudsz a saját feladataira sem összpontosítani. Egy számodra fontos ember hirtelen eltűnik az életedből. Sokkal jobban kellene beosztanod idődet. Ne hanyagold el az önfejlesztést!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Bárkit meggyőzöl pénzügyi kérdésekben. Bár enerváltnak érzed magad, sikert sikerre halmozol. Elsősorban érvelésednek köszönhetően. Most semmilyen területen ne kockáztass! Egy nagy találkozásból vagy életre szóló barátság, vagy egy mindent elsöprő szerelem alakulhat ki. 

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés