Parfüm Horoszkóp 2017. 51.hét 2017. december 18. - 2017. december 24. 50.hét 52.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A csillagok most arra ösztökélnek, hogy gondold át a múltbéli és a jelenleg fennálló kapcsolataidat. Közben rájöhetsz, hogy a párkapcsolatodban az intimitás jelentőségteljesebb szerepet játszik az életedben, mint hinnéd.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

A közeljövőben számíthatsz rá, hogy végre letudhatod egy kínzó adósságodat. Most ne hozz elhamarkodott döntést egy romantikus, párkapcsolati dolgot érintő kérdésben, mert még később megbánhatod.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Ez a hét nem az az időszak lesz az életedben, amikor nyugodtan ülsz a babérjaidon. Épp ellenkezőleg, most Te lehetsz a társaság középpontja, és ebben a szerepben nagyon otthonosan érezheted magad.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Nézz szembe aztal a ténnyel, hogy az életben nem lehet minden kellemetlen helyzet elől elfutni. A csillagok most arra ösztönöznek, hogy végre megoldj egy égető családi problémát. 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ezen a héten a kommunikáció áll majd az érdeklődésed középpontjában. A szokottnál is többet beszélhetsz, ezért figyelj rá, mikor jön az pont, amikor ideje végre letenni a telefonod.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Anyagi helyzeted hol jobb, hol rosszabb, most viszont átmenetileg ez a téma válhat a legfontosabbá az életedben. A csillagok most úgy állnak, hogy a pénzügyeid végre  pozitív irányba mozdulhatnak el. 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Legfőbb ideje, hogy eldöntsd mi az, ami igazán fontos. Ez lehetővé teszi, hogy elegendő időt találj az életedben.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Hallgass a belső hangra, mert az intuíció minden egyéb iránymutatásnál biztosabban árulja el, milyen irányba érdemes haladnod. Tartalékold az energiád a hét második felére, amikor is fontos döntést kell hoznod. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Ha hívnak, ne mondj nemet! A hét második felében tombolósabb időszakot csendesebb napok követik majd, amikor alkalmat találsz a befelé fordulásra és a belső elmélyedésre. 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

A szokottnál is erőteljesebb ambíció fűt a hét első felében. Most semmi sem állíthat meg, győzelemre vagy  ítélve. 
Hirtelen felbukkanhat az életedben egy elfelejtettnek hitt barát. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Szedd össze magadat, és lépj ki a mindennapokból, ha csak egy rövid időre is. Amennyiben akár többhétnyi szabadságot is megengedhetsz magadnak, akkor végképp ne habozz útra kelni.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ha mostanában folyamatosan elfojtottad a vágyaidat, engedj végre szabad utat nekik. A szerelmi életed régóta nem tapasztalt lángolás jellemezheti, akár meglévő kedvese a partner, akár új társra találtál. 

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés