Parfüm Horoszkóp 2017. 50.hét 2017. december 11. - 2017. december 17. 49.hét 51.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Aki kosnak születik, soha nem adja fel! Ezen a héten az élet legtöbb területén kibontakozhatsz. Főleg a kapcsolatok építésében jeleskedsz. Párkapcsolatban Te lehetsz a döntéshozó, üzleti vonalon pedig melléd áll a szerencse. Számodra az a valódi kényelrm, ha harcolhatsz.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ezen a héten megcsillogtatgatod, sőt hosszú távra megalapozhatod a vonzerődet. Akikkel most ismerkedsz meg, akár éveken keresztül melletted maradhatnak. A vonzerőd a munka területén is gyümölcsözhet.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Ki akarod használni a lehetőségeket, elsősorban a szerelem, másodsorban az önálló döntések területén. Óva intünk, hogy önállóság címén ne a hirtelen, meggondolatlan döntésekben legyél bajnok. Tartsd szem előtt a 'lassan jársz tovább érsz' elvet.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Az év vége felé minden számít. Mit kell tenni még év vége előtt? Ápolni a kapcsolatokat. Becsülj meg mindenkit, aki jobb szándékkal közeledik hozzád. Kreativitásod most is kiemelkedő!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Kedvenc témád kerül előtérbe: a pénz. Egyik kezeddel szórnád, a másikkal visszafognád. Nyugtasson a gondolat, hogy a racionalitás győzedelmeskedik. Persze, a kisördög nem alszik. Szívesen nézegetsz luxus dolgokat, és közben terveket szövögetsz. Épp itt az ideje, hiszen nemsokára karácsony. 

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A változások ideje jött el. Ne gondolkodj, ne mérlegelj! Tekints az életre úgy, mint egy akadály, amelyet ha legyőzöl, ismét nyertes vagy. Az anyagi helyzeted jelenleg stabil. Ez pont jól fog jönni a karácsonyi vásáron. Szorgalmad most sem hagy cserben. 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Általában a sima, problémamentes helyzetekben vagy a legjobb. Most azonban vonzanak a kihívások. Érdekes, izgalmas, kalandos események után vágyakozol. Meg is fogod nagadnak teremteni ezeket. 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Szenvedély, bizonyos fokú kegyetlenség vesz rajtad erőt. A többi égitest hatásával összefogva különösen szerelmi területen várható néhány izgalmas nap. Olyan apróságok üthetik meg a füledet, amelyek összerakva hasznossá válnak. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Kellemes időszak elé nézel. Az évek óta szorongató, tanító, leckéztető Szarurnusz kissé visszafogja a tevékenységét. A hivatásodban fellendülés várható, szívesen és keményen dolgozol. Legyél kitart! Munkád gyümölcse megtérül. 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Semmi mellett nem tudsz úgy elmenni, hogy azt ne elemeznéd ki. Helyesen jársz el. A barátaiddal tudsz a legjobban kikapcsolódni. Ők a számodra tükörként funkcionálnak. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Minden ajánlatra mondj igent, ami pihenéssel kecsegtet. Számodra fontos most, hogy regenerálódj! Kapcsold ki az összes elektromos kütyüdet és próbálj nomád életet élni. Szükséged lesz a megújulásra. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

December közepén elégedetlen leszel a teljesítményeddel. Vedd észre, hogy minél erősebben küzdesz, mások annál jobban csodálnak. Élvezd azt, hogy a középpontban lehetsz.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés