Parfüm Horoszkóp 2017. 49.hét 2017. december 04. - 2017. december 10. 48.hét 50.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A héten abban reménykedsz, hogy képes leszel egyszerűen továbblépni, és magad mögött hagyni, ami elmúlt. Ki kell törnöd a múlt börtönéből, de tisztában vagy azzal, hogy veszekedést és szomorúságot szül.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Régóta dédelgetett álmod válhat valóra. Ha ez az, amit őszintén szeretnél, akkor élj a lehetőséggel. Ám ha valamit csak azért tennél meg, mert mindenki más is ezt csinálja, akkor inkább engedd el. 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Egy lökéshullám ökkenti ki az életed a mindennapi kerégvágásból. Nem érted pontosan, mi okozta, mégis biztosan tudod, hogy valami megváltozott. 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Egy régebbi terved minden évben halványabb lett, de most jutottál el arra a felismerésre, hogy már nincs is rá szükséged. Itt az ideje búcsút mondani neki, így év vége felé, és más feladatokra koncentrálni.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Találkozgatni egy régebbi szerelmeddel nem biztos, hogy jó ötlet. Nagyon valószínű, hogy a kaland megint úgy érne véget, mint legutóbb. 

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Úgy érzed, hogy megtaláltad a tökéletes kapcsolatot? Megdöbbenthet majd, hogy sokkal bonyolultabb ez a viszony, mint elsőre gondoltad.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A mérleg akkor van egyensúlyban, ha egyforma súlyokat rakunk mind két oldalra. Most mégis úgy érezheted, hogy minden saját súly a saját oldalát húzza le, a partnerének mevesebb teher jut.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Egyszer fent egyszer lent-tartja a mondás. Óvakodj attól, hogy homokba dugd a fejed, és ugyanazt folytasd tovább, amivel egyszer már kudarcot vallottál. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A katasztrófa filmekben mindíg akad egy olyan jelenet, ahol a főhős mögött leomlik a híd, és neki menekülnie kell. Pontosan ugyanezt érezheted majd a következő hetekben. 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Mostanában alig van időd a családodra. Hosszú távú érdekeltségeidet nyugodtan hanyagold el, most fontosabb dolgokkal kell foglalkoznod otthon. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ha az életednek fontos területei, például a pénzügyeid meginognak, akkor ez mélyen fog érinteni. Szükségtelen aggódnod, mindössze arról van szó, hogy az életedben egy új fejezet kezdődik. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Végre eljött a pillanat, amire vártál egész évben. Egész pontosan az a pillanat, amire születtèl. Év vége felé új kihívások és új feladatok! Ne aggódj, minden úgy lesz jó, ahogyan alakul!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés