Parfüm Horoszkóp 2017. 48.hét 2017. november 27. - 2017. december 03. 47.hét 49.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A bolygók hatása éppúgy változik mint az évszakok. Használd ki ezt az időt arra, hogy újra szervezd az életed anélkül, hogy elveszíszetnéd mindazt, amit eddig elértél.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Rég nem tapasztalt vágyat érzel a kalandok, és az életre szóló élmények után. Engedj nekik, és a hét feledhetetlenné válik. Munkahelyeden a mottód a türelem legyen, meglátod, hamarosan kifizetődnek az erőfeszítéseid.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Jobban jársz, ha nem állsz ellen azoknak a változásoknak, amelyek kirajzolódni látszanak a héten. Hidd el, ezek pozitív irányba lendíthetik mind a szerelmi életed, mind pedig a karrieredét.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Bátorság, kreativitás, hatékonyság és fegyelem jellemzi a november utolsó, és december első hetét. Ezeknek hála, önbizalmad szárnyal, úgy érzed bármit elérhetsz. Ha képes vagy más színben szemlélni a kapcsolataidat, és leküzdeni a félelmeid, akkor valóban elérheted az, amit szeretnél.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Itt az ideje, hogy kilépj az egyhangúságból, és felrázzd a kapcsolataid. Ez a lépés a magánéletedre és a munkahelyi teljesítményedre is jó hatással lesz. Az irodában azonban jobban teszed, ha egy ideig kerülöd a feltűnést.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Kifizetődő most a megérzéseidre hallgatni, mert ezek segítik az előrejutásodat. Egy késő őszi utazás van kilátásban, amely annyi energiával tölt fel, hogy a telet igazán derűsen tudod majd átvészelni.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

November utolsó hete az aktív társasági életről szól majd. De vigyázz, ne add ki magad teljesen újonnan szerzett ismerősödnek, mert könnyen megsebezhetnek. Szerelmi életedben ideje tisztáznod azokat a kérdéseket, amelyekkel régóta nem tudsz dűlőre jutni. 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A tisztaság és az átláthatóság fontos fogalmak a Skorpió számára. Szereted, ha a dolgok megfelelően átgondoltak és határozottak. A munkahelyeden most eredményesebb vagy, mint valaha. Ügyesen menedzseled a feladatokat, ezért külön elismerésre számíthatsz. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Anyagi helyzeted végre egyenesbe kerülhet. Légy óvatos egy régi, nem várt szerelemmel, mert mindent el fog követni, hogy újra visszafogadd. 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Az elkövetkezendő hetekben valószínűleg többször kell majd emberek előtt beszélned, ami nem a kedvenc elfoglaltságod. Ne aggódj, ha eleinte izgulsz is emiatt, az első alkalom sikere megnyugtat majd. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ősz végi programod, hogy hosszú, boldog párkapcsolatod titkát szeretnéd megtalálni. Először önsegítő könyvekben keresed a megoldást, a hónap utolsó hetében azonban rájössz arra, hogy elég lenne a saját érzéseidre hallgatnod. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

December első napjaiban váratlan gazdasági lehetőségek kelentkeznek, amelyeket vétek lenne elszalasztanod. Figyelj oda önmagadra, bővísd a tudásod, mert így közelebb kerülhetsz az álmaid megvalósításához. 

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés