Parfüm Horoszkóp 2017. 47.hét 2017. november 20. - 2017. november 26. 46.hét 48.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Egy időre elfelejtheted a tüzes temperamentumos, énedet használd ki az előnyös helyzetedet. Teljesen új oldalad bontakozhat ki, lehet hogy új hivatást találsz, de akkor se légy elégedetlen, ha mindössze egy finom adventi süteményt készíthetsz el.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Túl nagy áldozatokat hozol másokért, megéri? Tele vagy idealizmussal és szeretsz jótevő szerepébe mutatkozni. Légy most inkább kicsit önző, elsősorban a párkapcsolatod fog kamatoztatni, ha odafigyelsz magadra.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Olyan vágyad teljesülhet, amelyről talán már lemondtál. A munkád most az átlagosnál is jobban leköt. Nemcsak a teljesítmény nagysága lesz fontos a számodra, de a minőség is.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Az év utolsó heteiben sokkal lazább lesz az életed, mint korábban. A születési jegyedre jellemző, hogy túlságosan aggódó vagy. Most végre eljön a pillanat, amikor a munkakörülményeidre felhőket borító Szaturnusz kifelé sétál erről a területről. Ezt pedig a saját bőrödön is megérzed. Kevesebb stressz, jobb hangulat, könnyebben jönnek az ötletek.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Az égitestek az alkotókedv, a kreativitás területeit öleli körbe. Semmi más dolgod nincs, mint átadni magad a mindennapok kihívásainak. Előfordulhat, hogy némelyiket nehéznek találod, de a lendület minden akadályon át segít. A családoddal már most sokat beszélgetek a karácsonyról. Az előkészületekből is tevékenyen kiveszed a részed.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Az álmok, vágyak ideje jött el. Nem csak magadban gondolj arra, amit szeretnél, hanem mondd is ki. Ez utóbbi lehetőség a legmegfelelőbb fordulatokat hozhatja a kommunikációdban. Most már csak azt kell, hogy nyitott és befogadó légy az újdonságokra.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Akkor érzed magad a legjobban, ha napi rutin, az újdonságok, a család és a barátok is harmonikus kapcsolatban állnak veled. Ebben a hétben minden erőddel arra koncentrálsz, hogy a legnagyobb békét teremtsd meg az életedben. A lehetőség adott a sikerre. Amiről a hét elején azt gondolod, hogy zavaró tényező, hamar elmúlik.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Tele vagy tervekkel, és elképzelésekkel, és a megvalósításhoz adottak a feltételek. Előtérbe kerülhetnek az anyagi dolgok is. Néhány rendkívüli munka váratlan összegekkel duzzaszthatja a bankszámládat. Érkezhet egy új kolléga, aki eleinte inkább hátráltat, de hamar eltaláltok a közös útra.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Jó hír, hogy a több mint két éve próbára tevő Szaturnusz is lassan kisétál a Nyilas jegyéből, és a felszabadító érzést már most megtapasztalhatod. Növekszik a kreativitásod, egyre több az erőd. Nemcsak fizikailag, de lelkileg is jó formában leszel.
 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Lehet hogy az elmúlt hetekben sokat foglalkoztatott egy új terv most lehetőséget kapsz, hogy a valóságban is kipróbálta működőképességét. Ehhez óriási bátorság és jó adag önbizalom is szükséges. Itt a pillanat, amikor megcsillogtattahatod a képességeidet. Az égitestek most azon dolgoznak, hogy végre kiléphess az ismeretlenségből.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Jegyed uralkodó bolygója az Uránusz az egyik legkülönlegesebb égitest. Ami mások számára meghökkentő, az Neked a mindennapok része. Te vagy az, akiről az asztrológia így tesz említést: a kor embere. Felelj is meg ennek az elvárásnak. Élvezd a remek ötleteidet, és egy lehetőséges a sok szalaszd el, ahol másokkal együtt működhetsz.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Olyan kapcsolatok alakulnak az égbolton, amely sok türelmet adnak most Neked. Elsősorban anyagi vonalon jöhetnek újdonságok, de a személyiséged is sokat fejlődik. Egy pillanatig se hagyd magad eltéríteni, ha valamit jó lehetőségnek gondolsz. A pénzügyi gyarapodás csak akkor jöhet létre, ha van mögötte teljesítmény is.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés