Parfüm Horoszkóp 2017. 46.hét 2017. november 13. - 2017. november 19. 45.hét 47.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Élj egyedül vagy párkapcsolatban, az elkövetkezendő hetekben a szenvedély határozza majd meg az életed.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szerelem úszik a levegőben és rengeteg munka. Amennyiben kellően át szeretnéd élni az előbbit, úgy gondosan meg kell tervezned az utóbbit!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Mindegy, mi a kérdés, a válasz ebben a hónapban mindig ugyanaz lesz: szerelem. Rengeteg új barátra teszel szert, aminek a munkában és a magánéletben egyaránt hasznát veheted. 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A karriered új lendületet kaphat a hirtelen felbukkanó lehetőségektől. Végre beérik a gyümölcse egy olyan erőfeszítésnek, ami sok energiát vett igénybe az elmúlt hetekben.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A csillagok jóval kevésbé nyugtalanítóak most, mint az utóbbi időben bármikor, úgyhogy végre latíthatsz. Ez persze nem jelenti azt, hogy elkerülnek a drámák, de ezt is megoldod majd.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A bolygók a pénz zónájába lépnek, így számíthatsz rá, hogy javulás áll be az anyagi helyzetedbe. Előbb azonban a Telihold megtanít néhány leckére az adósságról és a takarékosságról.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Az érzelmeid túlcsulnak, annyira vágysz a szeretetre. Legyél határozott, és ne félj kérni, hiszen csak így kaphatod meg azt, amit szeretnél.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A hét arra ösztönöz, hogy pihenj, és új utakat találj. Az ősz tele van lehetőségekkel, amelyeknek köszönhetően elmenekülhetsz a mindennapok elől, és feltöltődhetsz.  

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A következő hetek  partikat hoz, számíts rá, hogy sokan szeretnének a társaságban időzni. A romantikus hangulat a Telihold idején éri el a csúcspontját.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Nem hiába dolgoztál a héten keményen, végre láthatod az értelmét. Ám eközben elhanyagoltad az életed többi területét, de az újhold sok új lehetőséget hoz. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ezen a héten rendkívül elfoglalt leszel. Néha annyi üzenet záporozik rád, hogy úgy érezheted összecsaphatnak fejed felett a hullámok. Szerencsére ötletekben nem szenvedsz hiányt.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A hét óriási átalakulásokat hoz. Engedd el azokat a dolgokat, melyek nem állnak összhangban az igazi lényeddel. Alig fogsz ráismerni önmagadra. 

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés