Parfüm Horoszkóp 2017. 38.hét 2017. szeptember 18. - 2017. szeptember 24. 37.hét 39.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Az ösztöneidre hallgatva gyűjtöd az erődet, rápihensz a következő időszakra, amikor minden újdonságra fogékony leszel. Előtérbe kerülnek a barátaid, a velük való együttműködés pedig fantasztikus újdonságokat hozhat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

A naptári fordulópontok számvetésre késztetnek érzed, hogy határozottabban kellene az elképzeléseidet képviselni ugyanakkor szeretnél még gondolkodási időt kapni. Szellemileg kifejezetten aktív vagy, de ez egyelőre csak önképzésre használod. A hét az új hivatásod területén hoz változásokat.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Viszonylag kevés eseményt hoz a hétvége, bár ha utazol, kedvező pozitív élményekben lehet részed. Ebben az időszakban az intelligenciád nagy szolgálatot tesz. Nem csak érdeklődsz, hanem tapasztalatokat gyűjtesz. Ezt ügyesen be is építed a mindennapokba.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Visszafogottság, megfontoltság jellemez. Ezek hasznos tulajdonságok különösen akkor, ha melletted kedvesség és emberség is jelentkezik. Nálad a felsoroltak mindegyike jelen van, jó alapot ad a jellemed formálásához. Anyagi dolgokban most kissé könnyelművé válsz.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A hangulatod változatlanul pozitív. Feltehetően vendégek, családtagok és a fogadásokra fordított rengeteg energia munkaóra tölti ki. A hét utolsó napjait szabadidődben bátran tervezed. Máris a következő nyaralást, mert most olyan lehetőségeket is felfedezhetsz, amelyik eddig rejtve maradtak előtted.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Az érzelmeid rejtve maradnak. Érzékeny leszel, különösen ennek a hétnek az utolsó fordulóján. Hasznos és kreatív tevékenységet kell megoldanod. Hagyd fel az esetleges bizonytalanságodat, bízz magadban és a kitűnő képességeidben. Néhány kapcsolatodat azonban érdemes lenne felülvizsgálni.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Nyugodtan, derűs hangulatban telnek a hetek. Fontos, hogy minden napra jusson valamilyen szellemi időtöltés. A következő héten biztos, hogy az elképzeléseid szerint alakíthatod a sorsodat, nem is akármilyen eredménnyel.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Lassan megszabadulsz a születési jegyedet, és ezzel együtt Téged is próbára tevő Szaturnusztól. Néhány hétre felszabadulsz a túl nagy felelősség alól. A hétvégére és a hét elejére sok új ismerőst hoz, olyanok is előkerülhetnek, akiket régen nem láttál, de olyan újak is felbukkannak, akik hasznodra válnak.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A pénz boldog költekezéssel jár, de azért utólag érdemes átszámolod a kiadásokat. Az emberi kapcsolataidat azonban ne építsd az anyagiakra. A Szaturnusz eléri a születési jegyedet, megnövekszik az összpontosítás képességed tanulási vágyad, és óriási bölcsességre teszel szert.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Minden Rád jellemző tulajdonság felerősödik a héten. Megfontolt vagy, jól boldogulsz, de néha erőt vesz Rajtad a pesszimizmus. Nézz gyakran a tükörbe, és állapítsd meg mennyire vonzó vagy! Légy végre elégedett magaddal!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A hétvégi fáradtság számodra ismeretlen fogalom. A születési jegyedben járó Mars összekapcsolódva a rendkívüliséget, egyediséget adó Uránusszal remek hangulatot, sok barátot hoz. Eredetiséged extravaganciába csap át.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Meglepően hosszú listát készítesz a héten. Sokat alakítottál az elképzeléseiden és az elvárásaidon. A következő héten is a bölcsesség fog vezérelni. Az érzelmeidet nem vered nagy dobra, de szeretteid tudják mire számíthatnak Veled kapcsolatban.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés