Parfüm Horoszkóp 2017. 39.hét 2017. szeptember 25. - 2017. október 01. 38.hét 40.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A jegyedben járó Vénusz igen jó konstellációba kerül a Szaturnusszal. Ez a csillagállás általábanlelasítja, fékezi a szenvedélyt, ám annál tartósabbá tehet minden más vonzalmat. A "lassú víz partot mos" taltikáját követve élheti át jobban a szerelmet. 
 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Kedvedre való minden olyan lehetőség, amikor kacérkodhatsz, szerelmes lehetsz, vagy mások lelki életébe pillanthatsz be. Szilárdan hiszed, hogy érzelmi kérdésekben megkerülhetetlen vagy. Ez az időszak alkalmas hosszú távú, nagy energia befektetés követelő és magasabb rendű célok megvalósítására.
 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A hét első felében a jegyedben áthaladó Hold igen vegyes érzelmeket kelthet a szívedben, miközben vágysz a társra. Egyszerre érezhetsz gyötrelmes szerelmet, lágy idillt és hirtelen felgyullad a haragot is, mindezt azért, mert talán túlságosan is illuzórikusan láttad eddig a kedvesedet, aki egyre inkább a valós énjét mutatja meg. 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Amennyiben még nincs társad, akkor jól teszed, ha már előre készíted a szerelmi fészkedet, méghozzá minél puhábbat. Az a szerelem ugyanis közelít, talán már sejtető is, hogy ki az, aki kiszemelt Téged.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A legfontosabb a család és az otthon. Ezzel ki is merül ez a téma, hiszen más dolgod nincs is, mint szépen nyugodtan irányítani a személyes életedet. A munka, és az ezzel megkereshető pénz leköti a maradék idődet. Panaszra semmi okod. Szenvedélyesen dolgozol, plusz munkát is vállalsz.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Három nagyon fontos szerencsét, energiát, és örömöket hozó égitest is a születési jegyedben jár. Most minden jó az öledbe hullik. A magánéleted kedvezően alakul, különösen, ha a megszokott zárkózottságból kilépő szeretetreméltó arcodat mutatod. Új kapcsolatokat kizárólag érzelmi alapon kötsz, kevésbé vagy megfontolt. 
 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Visszafogottabban, tartalékosabban kell élned. Persze ennek nem örülsz. Sajnos most hiába próbálkozol, és hiába keresed az alternatívákat, be kell érned azzal, ami van. Örülj annak, hogy szinte mágikus vonzerővel rendelkezel. Nem kell költekezni és nagy lábon élni ahhoz, hogy élvezd az elismerő pillantásokat.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Jól jönnek a kapcsolataid ezen a héten. Segítenek, támogatnak és önzetlenül adnak jó tanácsot. Fantasztikusan jók a megérzéseid is. Mindig hallgass a belső hangra. Hatalmas a tettvágyad. Pihenni nem akarsz, de most nincs is rá szükséged.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Anyagi ügyekben biztos, hogy előrelépés várható. Valószínűleg fizetésemelést kapsz, esetleg jutalmad érkezik. Mindenesetre ez már egy olyan összeg, amellyel hosszabb távon is számolhatsz. A családodban, a magánéletedben kizárólag érzelmi döntéseket hozol. Időnként nem ártana mérlegelni, csapdák leselkedhetnek rád.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Néhány rosszindulatú megjegyzés fel borzolhatja a kedélyeket. Mielőtt bosszankodsz, nézd meg kitől is kapod a bírálatot. Láthatod, hogy felszínes, komolytalan az egész ügy. Szerelemben, magánéletben szerencsés és kellemes szakasz következik. Egyes esetekben a zárkózott alap természeted feloldódik.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Hivatásodban új, szenvedélyes és alkotó periódus vár. A mélyről jövő gondolatok, az alaposan átgondolt, megtervezett ötletek megvalósításának az ideje jött el. Ha kapcsolatban élsz, magadhoz ragadod az irányítást. Határozottak az elképzeléseid. Bőkezű vagy, nemcsak a pároddal, hanem rokonsággal szemben is. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Érzelmek esetében nemcsak a mennyiség, hanem a minőség is fontos. Jelenleg inkább a mennyiség kerül előtérbe. Nincs olyan helyzet, amelyeket képes lennél racionálisan kezelni. Szinte lebegsz a föld felett, és csak az álmaid, vágyaid irányítanak. A párkapcsolatban a szép napok és a viták váltakoznak.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés