Parfüm Horoszkóp 2017. 37.hét 2017. szeptember 11. - 2017. szeptember 17. 36.hét 38.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Rengeteg most az energiád. Koncentrálj a pénzügyi dolgaidra. Jól alakulnak a befektetéseid, bár néha megengedettnél lényegesen többet költesz. Időnként szinte dacosan viszonyulsz a pénzhez. Kapcsolataidban hullámzó kedélyállapot jellemez, sokszor eluralkodik rajtad a pesszimizmus.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

A Nap megérkezett a születési jegyedben. Nemcsak ez a fényes égitest, hanem más bolygók és kapcsolataik is segítenek, hogy a korábbinál is megbízhatóbb legyél. Egyik családtagod anyagi segítségre szorul. Jóindulatod mások számára is nyilvánvaló, így elképzelhető, hogy többen is Hozzád fordulnak segítségért.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A szavahihetőséged megkérdőjelezhető. Néhány dologban, így a párkapcsolatodban is -esetleg üzleti partnerekkel eszemben- a halogatást választod. Arra számítasz, hogy a másik fél majd maga találja meg a megoldást.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Az év szinte minden hónapjára jellemző, hogy betakarítod a korábbi munkád gyümölcsét. Jelenleg a barátok, régi ismerősök, támogatók kerülnek a fókuszba. Elhiheted még akkor is, ha bizalmatlan vagy, hogy aki most nyújt kezet, abban megbízhatsz, és hosszú távon számíthatsz rá.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A születési jegyedben járó Jupiter két égitesten is kapcsolatba kerül. A Merkúr növeli az intellektuális szinted, a Mars fizikai energiáidra van jó hatással. Már csak azt kell eldöntened, hogy a tudásodat vagy az erődet akarod kihasználni. Ezen a héten komoly hódításokat könyvelhetsz el a szerelem terén is.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Egyedi megoldásokra vágysz. Te, aki mindent kétszer is megrág, mielőtt döntene, most sutba vágod az óvatosságodat. Még azt is vállalod, hogy a szórakozás néha a munka rovására megy. A hét elején viharfelhők gyülekezhetnek a fejed felett a hivatásod terén.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Meglehetősen könnyelmű leszel. Sokat vásárolsz, és a legfontosabbnak mások előtt elismerő pillantását tartod. Végülis Te vagy az, aki jó ízléssel és igényesen választ. 
Házasságban, tartós párkapcsolatban sok lesz a vita, de Te a kompromisszumokat keresed a párod pedig inkább az ellentéteket veszi észre.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Érzelmi feszültséggel indul a hét. Túlteng benned a spiritualitás. Ezt nem mindenki nézi jó szemmel. Szeretnék, ha vissza állnál a normális napi kerékvágásba.  Ezzel szemben Te a jeleket és az álmaidat figyeled. Rendkívül vonzó vagy, ami tévutakra vihet.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Lehet, hogy megváltoznak a munkakörülményeid. Enyhébb esetben csak új kollégák érkeznek, vagy egy másik telephelyre kell költöznöd. Az azonban biztos, hogy most nyoma sincs a születési jegyedre jellemző optimizmusnak. Most még egy párkapcsolati problémát is drasztikusan kezelsz.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Szerelemben az év legszebb hete köszönt Rád. Csodálnivaló a külsőd, de a belső értékeid sem maradnak el mögötte. Ez a hét az ősz szépségét is magával hozza. Amennyiben az üzleti életben dolgozol, vagy olyan területen, ahol fontosak az emberi kapcsolatok most előnyökre tehetsz szert.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Központi kérdés, hogy mennyire tudsz megfelelni a családod elvárásainak. A családtagok megbízhatóságot, hiteles döntéseket várnak Tőled. A párod pedig szeretné, ha az Ő igényeinek megfelelően viselkednél. Szerencsére sok energiád van. Megérted mások vágyait és úgy alakítod, hogy senki ne sérüljön.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Jól alakítod, és a magad javára fordítod a baráti kapcsolataidban rejlő lehetőségeket. Végre felfedezed a kölcsönösség jó hatását. A munkahelyeden megnövekednek vagy lényegesen bonyolultabbá válnak a feladatok. Ez ne okozzon gondot, hiszen hamar és magabiztosan feltalálod magad.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés