Parfüm Horoszkóp 2017. 34.hét 2017. augusztus 21. - 2017. augusztus 27. 33.hét 35.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Valósítsd meg az álmaidat, de ha egy váratlan és furcsa felkérés érkezik, azt se told félre. Izgalmas, energikus hét vár rád, nem kell kapkodnod.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Te, aki a megtestesült türelem vagy, most bizony sokszor elvetted a sulykot. Türelmetlenül kezeled mások problémáit. Túl sok nyitott kérdés, és nyitott kapu áll előtted. Érdemes lenne rangsort felállítanod. Ha egyedülálló vagy, ezekben a hetekben a szerelem is rádtalálhat.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Uralkodó bolygód a Merkúr, a földies, gyakorlatias szűz jegyében jár. Elsősorban családi kapcsolataidat állítja középpontba. Helyes kommunikációval a viták és helyzetek is rendezhetőek. Párkapcsolatodban gyülekeznek a felhők. A rendezetlen kérdéseknek járj a végére. Kitartással, ésszerű gondolkodással bármilyen helyzet megoldható.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Itt az idő, hogy anyagilag is saját lábadra állj. Kedvező, erős kapcsolat mutatkozik a pénz és a szakmai terület között. Alakítsd helyesen a kapcsolataidat. Ez nem azt jelenti, hogy érdekből barátkozz. Adott a lehetőség régi ismeretségek felújítására.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Fantasztikus ez a hét. Csak döntsd el, hogy melyik sportot választod, kitartásod és állóképességed növekszik. Most kezdj kezd bele a rendszeres mozgásba, és garantált, hogy nem hagyod abba. Személyes vonzerőd most sem hagy el.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Elsősorban a gondolkodásodra, elhatározásaidra lesz hatással a két égitest, a Merkúr és a Nap. Az sem mellékes, hogy a születésnapod is közeledik. Ilyenkor könnyebb, gördülékenyebb az élet számodra. 
Sok döntési helyzet következik be a héten, de egyáltalán nem okoz nehézséget. Pénzzel kapcsolatban is helyesen döntesz majd. 
 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A héten a születési jegyedben járó Jupiter a Marssal karöltve jókedvet, optimizmust és izgalmas baráti együttléteket hoz. A kommunikációban és emberi kapcsolatban lehet ez a hét hasznos. Néhány régi vitás kérdés most rendeződhet.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Olyan információ birtokába juthatsz a héten, amelyek segítik a döntéseidet. Ne hamarkodj el semmit. Ez a hét jó alkalom a tapasztalatszerzésre. Ha főnököd túl sok munkát halmoz Rád, gondolj arra, hogy csak Benned bízik, vagy Te vagy a legalkalmasabb a feladatra.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Ne add fel! Az évek óta próbára tevő Szaturnusz most a kedvező oldalát is megmutatja. Személyiségedben hozhat változást, amely régóta érlelődik, de eddig soha nem volt elég bátorságod, hogy nyitottan fogadd az újdonságot. Nehéz elhinni, hogy az optimista, kissé felelőtlen Nyilas egyszercsak komoly gondolatokat forgat a fejében.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Két lassú sorsbolygó, és az erőt adó Mars fantasztikus háromszöge megsokszorozza az energiádat. Hivatásodban kibontakozhatsz. Ez a hét sok mindenért kárpótol Téged, fogadd nyitott szívvel a kedvező lehetőségeket és örülj a szakmai sikereknek. Ne a hibákat keresd, hanem értékeld mindennap az újabb kihívásokat. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A hivatásodról most a hangsúly az ismeretek megszerzése kerül. Elképzelhető, hogy a munkahelyed irányít egy tanfolyamra. Örülj a lehetőségnek, mert tágul a horizontod. A friss tudás mellé sok új ismerőst is szerezhetsz. Néha borongós, elégedettlenné válik a hangulatod. Értsd meg, hogy a dolgokért meg kell küzdeni.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Rengeteget dolgozol, de egyelőre úgy látod, hogy nincs eredménye. Vonulj néha félre, és csendben vedd számba az eredményeidet. Meglepődsz majd a mérleg láttán. Családtagok, üzlettársak sokat profitálhatnak bölcs gondolataidból. Néhány hétig soha nem látott gyakorlati szemlélettel állsz mindenhez. Érdemes terveket, feljegyzéseket készítened.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés