Parfüm Horoszkóp 2017. 33.hét 2017. augusztus 14. - 2017. augusztus 20. 32.hét 34.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Különleges, néha bosszantó feszültséget hozó bolygókapcsolattal kell szembenézned. Ha felkészülsz, a feszültségekből is kihozhatod a legjobbat. A Vénusz és Merkúr pedig megélénkiti a társas kapcsolataidat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Uralkodó bolygód, a Vénusz néhány napig még varázslatosan kedvessé és érzékivé tesz. Hamarosan pedig a szerelmen kívül a másik kedvenc területedre, az anyagiakra is rámosolyog. Igazán kedvedre való ez a hónap. Minden kellemes dolog és esemény ellenére alaposan tartsd nyitva a szemed.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Amit eddig nem mertél, vagy nem akartál, esetleg nem volt módod kimondani, most megteheted. Mindig előnyben részesíted azokat a szituációkat, ahol magadhoz ragadhatod az irányítást, legalábbis szóban. A nyári melegben a fantáziád is beindul. Baráti körben pedig Te leszel a nagy nagy mesemondó.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ezen a héten nagyon figyelsz a családra, aggódsz a közlekedés miatt - utóbbival légy óvatos -. A hét közepéig a szerencsebolygód, a Jupiter még a születési jegyedben jár, utána azonban az oroszlánt tiszteli meg, Neked mégis megmaradnak a jó hatások.
 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Talán nem számolgatod, de most gondolj csak utána, hogy időről időre, pontosan 12 évenként kitűnő kedvező szerencsés időszakot élhetsz meg. Jupiternek, a nagy szerencse bolygójának köszönheted mindezt. A zodiákuson körbe haladva most ismét eléri a születési jegyedet.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Anyagi ügyek okozhatnak fejtörést a számodra, sokkal inkább az aggodalom, semmint a valódi nehézségek, amelyek feszültté tehetnek. Gondolj arra, milyen sikeres, hogy a hivatásodban jó kapcsolatot ápolsz a főnököddel, aki hallgat a tanácsaidra. Most a nyári hetekben lazább leszel, mint általában.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A benned rejlő kompromisszum készség segítségével még a legnehezebb helyzeteket is mosolyogva rendezed. Túl sokat követel a partnered? Ezen a héten inkább kitérsz. Jó eséllyel indulsz mindenféle megmérettetésen.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Nagy fába vágod a fejszédet. Olyan hosszú távú célt tűzöl ki magad elé, amely komoly felkészülést és tudást igényel. Egy miliméterrel sem adod alább, mint a legmagasabb szint. Amikor nagy energiát fordítasz a hivatásodra, egyre kevesebb időd jut a magánéletre. Szerelmi életed nem mondható harmonikusnak.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Régi célok valósulhatnak meg, vagy legalábbis ezek jelét láthatod. Bármilyen öröm ér a tisztességes, becsületes utat soha ne hagyd el. Elképzelhető, hogy néhány morális kérdésben rosszul vizsgázol.
 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Ez a hét a párkapcsolatodat helyezi el az első pozícióba. Hosszabb ideje van komoly kapcsolatod, néhány napig még a lánykérésnek is esélye lehet. Nem szabad ezt az időszakot pesszimista gondolattal terhelni. A szerelem, az önállóság területén ragyogóak a kilátásaid.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ami másnak feszültséget okoz, Neked egyenesen kihívás és hajtóerő. Olyan területeken is kipróbálhatod magad, ahol eddig még soha. Ha kreatív munkakörben dolgozol, a képzelőerőd egyenesen szárnyakat kap és szinte lehetetlen normális mederben tartani. A Jupiter most ismertséget, elismeréseket hozhat.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Az anyagi helyzeted néha még nyomaszt, de sokkal kevésbé foglalkoztat, mint korábban. Számodra a nyár csupa jót hoz érzelmileg is. A csúcson jársz, ha van párod, ha nincs. Ezekben a hetekben sok emlékezetes élmények gazdagíthatnak. Élvezd a baráti találkozókat, és ha teheted nagyobb társasággal menj nyaralni.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés