Parfüm Horoszkóp 2017. 35.hét 2017. augusztus 28. - 2017. szeptember 03. 34.hét 36.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Egy-egy ötlet most a megvalósítást követ. Ha valódi eredményre vágysz, jót tesz a tervezés. Pénzügyeid jól alakulnak, lehet, hogy új bevételi forráshoz jutsz de az is elképzelhető, hogy korábbi munkák díjai érkeznek meg.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

A szerelemben határ a csillagos ég. Az augusztus utolsó napjai új lehetőségeket is tartogathat. Felbukkanhat valaki, aki nagyon tetszik, még a jövő hetet is el tudod képzelni vele. Arra azonban nem figyelsz, hogy Neki erről mi a véleménye.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Elsősorban egy fontos lelki kérdésben kellene eredményre jutnod. Most olyan helyzet áll elő, amikor könnyed válvonogatással nem lehet továbblépni. Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje, hogy tisztázz bizonyos dolgokat. Hivatásodban kellemes periódus vár. Most elég lesz a lassabb tempó az eredményekhez.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Egy kis hangulat ingadozással indul a hét. Néhány nap, és már nem is emlékszel, hogy miért is voltál letört vagy bizonytalan. Valamennyi fontos terved előtérbe kerül és szinte varázsütésre érkeznek a megoldások. Amennyiben új munkád van, fanatikusan követed a céljaidat. Meg akarod mutatni, hogy mire vagy képes.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Lesz időd és kedved is kapcsolatokat építeni, és a meglévőket gondozni. Hivatásodban fontos időszak vár. Helyes úton jársz, ha nem csak a saját erőddel gazdálkodhatasz hanem igénybe veszel egy kis segítséget is.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Minden új vállalkozásodat siker koronázza. Ez nem csak elismerést, de komoly előrelépést is hoz anyagi területen. A megnövekedett energia szinted megköveteli a mozgást, a fizikai erőkifejtést. Mielőtt edzést választasz, alaposan tájékozódj.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Erőteljes kapcsolatba lép uralkodó bolygótd a Vénusz a Marssal. 
Túláradó szexualitás, fantasztikus vonzerő lesz a részed. Tulajdonképpen valamennyi égitest a Te malmodra hajtja a vizet. 
Jól hasznosíthatod a két sorsbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz segítő erejét is. Egyikük a célorientáltságot erősíti, a másik stabilizálhatja a párkapcsolatodat.
 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Nem minden a pénz, azaz nem biztos, hogy csak az boldogít. Ebben a hétben kisebb bevétellel kell beérned és ami jön, azért is igen csak meg kell dolgoznod. Sebaj, lesznek új, hasznos ismeretségeid, amelyek ha eljön az idő, sokféle területen nyújthatnak támaszt.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A születési jegyedben járó Szaturnusz még mindig próbára tesz, de már látod a fényt az alagút végén. A szerelemben váratlan esemény várható. A munkádban  ragaszkodsz egy idejétmúlt elképzeléshez. Érdemes lenne a hétvégéket pihenéssel töltened. Az ismeretlen tájak felfedezése jó hatással lehet a gondolkodásodra.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Egy időre engedd el, hogy Te legyél a sorsod irányítója. Gondoldd végig a terveidet, vedd számba az eredményeidet, az összegzés rávilágít, hogy milyen gazdag vagy az elért célok tekintetében, olyan erős az akaraterőt, hogy még ha fel félgőzzel dolgozol akkor is, fantasztikus dolgokat érhetsz el elsősorban az otthonod a fókuszálj a legszebb napok ott várnak Rád.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A Hold átfut születési jegyeden. Jó hangulattal, pezsgéssel fűszerezi a hét első részét. Ennyi kellemes érzés elég ahhoz, hogy a többi napot is hasonló hangulatban tartsd. Olyan hét áll előtted amikor szárnyalsz, szellemes és vonzó leszel. Ebben a periódusban minden perc értékes, amihez nyúlsz arannyá válik.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A szerelem és a kellemes érzések felelőse, a Vénusz és a Neptunusz is és a születési jegyedben jár. A Vénusz ugyan már csak néhány napig lesz ott, de az épp elég lesz arra, hogy lelkileg feltöltődj és szép gondolatokat fogalmazd meg. Ha lehetőséged adódik, még egy új szerelem számára is, nyisd ki a szíved! Minden olyan ajánlatot, ami mögött csalfaság rejlik, azonnal utasíts vissza.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés