Parfüm Horoszkóp 2017. 32.hét 2017. augusztus 07. - 2017. augusztus 13. 31.hét 33.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Több dologra is vágysz amelyeket nem könnyű elérni. Valószínűleg tervbe vettél egy különleges külföldi utat is és most szembesülsz a magas költségekkel. Okosan tervezz és az álmaid valóra válhatnak. Szerencsére a munka frontján minden rendben van.
 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Lelkileg és fizikailag topon vagy. Keresd a társaságot, de jól nézd meg kit engedsz be a magánszférádba. A szerelemben egyre több illúzióval találod szembe magad.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Teljesen elvarázsol valaki, aki a közeledben él. Lehet, hogy barátságról vagy flörtről van szó, mindenesetre ez az érzés megszépíti a hétköznapjaidat. A szívedben érzed a változást, de Te, aki remek szónok és társalgó vagy, most inkább a szótlanságot választod. Nehezedre esik hangosan kimondani azt, amit gondolsz.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A hangsúly a kommunikáción van. 
Fontos, hogy kellő pontossággal fogalmazd meg a vágyaidat és véleményedet. Sokat segít, hogy fizikailag lényegesen erősebb vagy, mint korábban. Legyél nyitott, ismerkedj!
 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Nagyon kedves és megbízható leszel. Minden ígéretedet teljesíted, még akkor is, ha megvalósítás közben akadályok merülnek fel. Egy álomszerű célt is kitűzöl magad elé, figyelj oda, amikor valaki szép szavakkal közeledik hozzád. Gyakran előfordulhat, hogy mögöttes szándékot takar a kedvesség.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Elsősorban a pénzügyeidet tartsd rendben, de néhány kitűzött célodat is érdemes felülvizsgálni. Ha vizsgára készülsz, legyél bátor, nyílt tekintettel és határozott fellépéssel egyszerűbb lesz minden.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Fantasztikusan mozgékonynak energikusnak érzed magad. Könnyen veszed a kihívásokat. Legszívesebben egy percet sem lazítanál. Az egyedülállók számára plátói szerelem jöhet. A párban élőknek pedig gyönyörű együtt töltött napokat hozhat ez a hét.
 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Anyagi ügyekben döcögős ez a hét. Rengeteg a kiadásod, sokszor azt érezheted, hogy erőn felül kell teljesítened. Szerencsés lenne fontossági sorrendet állítani. Lazításként feledkezz bele valamilyen szellemi tevékenységbe. A legjobb, ha önismereti tanfolyamot keresel, vagy olyan beszélgetőtársat, akik építik a személyiségedet.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Izgalmas eseménydús időszak előtt állsz. Akik pályamódosításra készülnek, keresve sem találhatnak jobb hetet. Tartsd nyitva a szemed, hiszen azé az elsőbbség, aki gyorsabban dönt. Egy érzelmi kérdésben fantasztikusan szenvedélyes leszel, be akarod bizonyítani, hogy a másik fél számára kizárólag Te vagy az egyetlen ideális választás.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Nagyon mélyek az érzéseid. Szenvedélyességed mégsem tud a felszínre törni, mivel szemérmes vagy. Nem sikerül megtalálni az arany középutat a hangulatod ingadozhat. Mindenképpen profitálsz ezekből az érzésekből, jobban megismered önmagad. Ha kreatív területen munkálkodsz, ez a belső feszültség sokat hozhat a konyhára.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Hatalmas baráti körrel rendelkezel. Általában Te vagy az, aki másoknak segítséget nyújt, most azonban fordul a kocka. Olyan információkat, támogatást kaphatsz amelyek jótékony hatással lesznek az életedre. Szükségét érzed, hogy az otthonodat felújítsd. Néhány kisebb, de ötletes változtatás már meghozza a kívánt eredményt. Feltehetően kisebb utazáshoz is kedvet kapsz.
 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Koncentrálj a hivatásodra. Kellő energiával és határozottságal rendelkezel. Ha kell, változtass pláne, ha egy nagyobb feladatra a bíznak meg. Rendkívül jóindulatúan kezeled valamennyi kapcsolatodat, legyen az a párod, az üzletfeled, a munkatársad mindenki a legjobbat kapja tőled.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés