Parfüm Horoszkóp 2017. 31.hét 2017. július 31. - 2017. augusztus 06. 30.hét 32.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A kisebb nagyobb családi, párkapcsolati perpatvar után sokkal jobb színben látod a világot. Lobbanékony természeted nem csillapul, de lényegesen több előrelátással kezeled a dolgokat. Hasznodra válik, ha rendszeresen sportolsz.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Uralkodó bolygód, a Vénusz most rövid ideig feszültséget gerjesztő kapcsolatba kerül az Uránusszal. Óvakodj mindenféle munkahelyi konfliktustól, próbálj a békességre törekedni! Ezt még akkor is tartsd szem előtt, ha néhány mondat vagy esemény sérti az önérzetedet. 
 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A nap és a Merkúr összefog, hogy a lehető legjobbat hoz ki ebből a hétből. Ugyanakkor a sors bolygó a Szaturnusz is közben jár, tehát a hirtelen jött ötletek vagy cselekedetek, akár végleges helyzetet is teremthetnek. Legyél sokkal őszintébb a partnereddel. 
 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Fantasztikus teljesítményekre vagy képes. A gondolkodásod felgyorsul ügyesen, hatékonyan cselekszel. Szinte minden arannyá válik a kezedben.  A kollégák irigy pletykájával egyetlen percig sem érdemes foglalkoznod. Külföldi utazásra alaposan készülj fel.
 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A nap most egy hasonlóan tüzes jegyben jár, mint amilyenben születtél. Feldobja a hangulatodat, és erősíti az igazság érzetedet, de túlzottan optimistavá tesz. A most kötött ismeretségek nem lesznek hosszú távúak viszont alaposan meg perzselehetnek.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Többi égitest is a Te malmodra hajtja a vizet. Már a születési jegyed felén is túl jutott a Jupiter. Megszokhattad áldásos hatását, persze azért ne felejtsd el, hogy Nálad a költekezés nem egyenlő a pazarlással. Olyan dolgokra áldozol, amelyre praktikusan és hosszú távon használhatóak.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Néhány nehéz bolygóval való kapcsolatod megakadályozza a felhőtlen boldogságot. Könnyen lehet, hogy felelős döntést kell hoznod és megpróbálod elbagatelizálni a dolgot, pedig nem tűnik jó megoldásnak.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Valószínűleg nagyobb összeg üti a markodat, vagy már ott is van a bankszámládon. Semmi más nem foglalkoztat csak, hogy megszabadulj tőle. Elképzelhető, hogy az otthonodban lesz szükség kisebb felújításokra.
Párkapcsolati kérdéseket ne vigyél a munkahelyedre, nem biztos hogy aki tanácsot ad, az a jóakaród!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Óriási a munkakedved, és sok az energiád. Olyan feladatokat is elvégzel, amelyeket korábban talán tologattál. Anyagi szempontból kedvező a hét, bár néhány váratlan kiadás is terhelheti a pénztárcádat.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Annyira felszaporodnak a munkahelyi feladatok, hogy csak kapkodod a fejed. Otthon időnként elveszted a türelmed, de hamarosan helyreáll a béke. Új ismerősökkel kapcsolatban rengeteg illúzió táplálsz. A munkahelyeden megismerkedsz valakivel aki fontossá válik. 
 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Pénzügyi nyereség van kilátásban, bár nem valószínű hogy sokáig Nálad marad az összeg. Egy év végi utazás alkalmával az összeget akár hasznát is veheted. Kellemes, gyümölcsöző kapcsolatokat ápolsz a barátaiddal. Azt azért ne tűrd, ha túlságosan Rád akarnak szállni! Mindennek van határa.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Tele vagy tervekkel. Minden egyes döntés előtt fontold meg alaposan a lépéseidet. Gyakran előfordul, hogy délibábot kergetsz. Különösen a hivatásod területén kerülhetsz szembe olyan kihívásokkal, amelyeket nem a képzettségednek megfelelően, mégis el akarod vállalni. Ebből sajnos nem lehet simán kijönni.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés