Parfüm Horoszkóp 2019. 10.hét 2019. március 04. - 2019. március 10. 9.hét 11.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Minden kapcsolatodban domináns vagy, de most egy olyan személy dobogtatja meg a szívedet, aki képes az akaratát érvényesíteni akár a tiéddel szemben is. Titokban nagyon imponál neked a határozottsága.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Úgy érzed, mostanában nem tartogat különösebb izgalmakat számodra a munkád. Más, új, érdekes dolgokra vágysz. Egy új munkahely vagy újfajta vállalkozás feldobná a hangulatodat.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Buli buli hátán, erről fog szólni az életed a következő hetekben. Érdemes összecsődíteni a baráti társaságot, egy hangulatos vacsora, filmnézés, mozizás, vagy akár egy extrémebb program még jobban összehozhat benneteket. Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok, most végre kiélheted magad.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mi mindenre jó a család! Nemcsak melletted állnak a bajban és szeretnek, hanem még egy szuper társat is találhatsz a segítségükkel. Megismerkedsz valakivel, akiről már sok sztorit hallottál a családtagjaidtól, de még nem találkoztatok eddig. Most bezzeg izzik közöttetek a levegő!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Nagyobb beruházásra kerül sor a közeljövőben, új ingatlant, esetleg autót vásárolsz. Alaposan járj utána mindennek, és igyekezz megbízható eladót keresni. Elsőként az ismeretségi körödben nézz körül!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Majd kicsattansz az egészségtől, és a hangulatod is kiváló. Pozitív kisugárzásoddal mindenkit meghódítasz. A kollégáidnak is feltűnik, milyen vonzó vagy mostanában. Felfigyel rád valaki, akivel eddig nem tekintettetek egymásra lehetséges partnerként.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Nyugalmas időszak köszönt rád. Igaz, hogy nem történik túl sok érdekesség, cserébe viszont végre alkalmad nyílik a pihenésre, relaxálásra. A munkahelyi intrikák és cselszövések is elkerülnek, otthon is békés a hangulat.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Sikeres heted lesz, főnökeid tökéletesen elégedettek veled, még ha ezt nem is hangoztatják túl nyíltan. Ne aggódj: csak azért nem dicsérnek agyba-főbe, nehogy a fejedbe szálljon a dicsőség, és elgondolkozz a váltáson.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Utazásról, nyaralásról álmodozol, de a céljaidért tenned is kell. Már most érdemes elkezdened spórolni álmaid nyaralására. Talán le kell mondanod érte más dolgokról, de hidd el, megéri. Hiszen te a nyugtalan lelkeddel csak akkor érzed igazán jól magad, ha felfedezheted a világot!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Ez egy tökéletes időszak arra, hogy sikeresen megszabadulj valamilyen káros szenvedélyedtől. Lehet, hogy jólesik az a cigi vagy kávé, de hidd el, a szervezeted meg fogja hálálni, ha nem mérgezed tovább. Akaraterőd most a csúcson van, amit most eltervezel, sikerülni fog.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A csillagok a külföld ígéretét hozzák el most neked. Valamilyen téren egészen biztosan képbe kerül valamelyik külföldi ország: utazás, munka vagy akár párkapcsolat formájában. Izgalmas időszak következik a számodra.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Amit magadnak nem kívánsz, azt másnak se tedd - tartja a mondás. Több embert is megbántottál az utóbbi időben, talán akaratod ellenére. Neked kell megtenned az első lépést a békülés felé.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés