Parfüm Horoszkóp 2019. 1.hét 2018. december 31. - 2019. január 06. 52.hét (2018) 2.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Kiváló műszaki érzékkel rendelkezel. Mindegy, melyik nemhez tartozol, képes vagy bármit megbütykölni, megjavítani. Ez a tulajdonságod most életmentő lesz egy kellemetlen munkahelyi szituációban. Újabb piros pontot szerzel a főnöködnél.
 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szuper ötleteid vannak, a megvalósításukhoz azonban mások segítségére is szükséged lesz. Okosan válogasd meg a partnereidet, és ne bízz meg senkiben sem feltétel nélkül, nehogy tévútra vigyenek! Kiváló emberismereted segít megkülönböztetni a jót a rossztól.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Úgy érzed, hogy túl sokat vállaltál magadra, mindenkinek a problémáját neked kell megoldanod. A munkahelyeden is rád hárulnak olyan feladatok, amelyeket ugyan másnak kellett volna elvégeznie, de az illető váratlan szabadságra ment. Szerencsére a munkádért anyagi és erkölcsi megbecsülésben is részesülsz.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Túlságosan érzékeny vagy, pedig jobb lenne, ha a dolgok jó oldalát is képes lennél meglátni. Egy ismerősöd megbánt téged váratlan megjegyzésével, pedig ha alaposan elgondolkozol rajta, rájössz, hogy valójában inkább bóknak kellene tekintened azt.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Foglalkozz többet a szeretteiddel! Ha bevásárlókörútra indulsz, ne csak magadat lepd meg néhány szép dologgal, hanem a családodnak is vegyél pár apróságot. Egy kis "utó-karácsonnyal" igazi örömet szerezhetsz nekik!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Új hobbi bukkan fel az életedben, és különös tehetséget fedezel fel magadban egy olyan téren, amire eddig egyáltalán nem is gondoltál. Érdemes fejlesztened és kibontakoztatnod ezt a tehetséget, mert elképzelhető, hogy a jövőben ebből (is) fogsz élni.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Tárgyaláson, vagy bármilyen alkupozícióban a türelmeddel érheted el a célodat. Várd ki az ellenfél lépéseit, és ragaszkodj az elképzeléseidhez! Ha kellően kitartó vagy, és határozottságot mutatsz, akkor megkapod, amire vágysz.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A pénzügyi helyzetedet kizárólag gondos tervezéssel hozhatod rendbe. Az is fontos, hogy ne legyél túlságosan szigorú magaddal, időnként nyugodtan kényeztetheted magad - például egy kellemes illatú parfümmel - csak ne ess túlzásokba, és tartsd magad a tervekhez!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Mostanában nyitott, kedves és érdeklődő vagy, ami az emberi kapcsolataidra is hatással van. Régi kedves ismerősökkel veszed fel a kapcsolatot, és sokat jársz társaságba. A kapcsolataid építése a karrieredre is jótékony hatással lesz.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Nem szeretsz kockázatos döntéseket hozni, de ebben az időszakban akár ezt is megteheted, mert Fortuna melléd szegődik. Különösen anyagi kérdésekben érdemes az ösztöneidre hallgatni, mert azok most sem fognak cserben hagyni.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Az utóbbi időben kissé túlzásba vitted a költekezést, de mielőtt még kongani kezdene a kassza, váratlan pénzkereseti lehetőség bukkan fel az életedben. Bőségesen lesz alkalmad újratölteni a kiürült kincsesládádat! Ráadásul ez az új lehetőség nemcsak jól fizet, hanem kellőképpen izgalmas is.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Mit hallunk, mit hallunk? Csak nem heves szívdobbanásokat? De bizony, a Halak életében beköszönt a szerelem! Nem kell a tavaszra várnod, mert már a tél elhozza neked egy romantikus kapcsolat ígéretét. A szerelem lassan bontakozik majd ki, ám annál mélyebbek lesznek végül az érzelmek! Élvezd ki ezt a csodás időszakot!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés