Parfüm Horoszkóp 2018. 7.hét 2018. február 12. - 2018. február 18. 6.hét 8.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A hét elején hatalom tart fogságban, a sex és az átalakulás. A hold ereje arra késztet majd, hogy szenvedélyre és intimitásra vágyj. Megtanulsz alkalmazkodni és elfogadni a körülményeket. A hét  végén vigyázz, ne eressz ki a szádon meggondolatlan szavakat. 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Az elkövetkezendő két hét arról szól majd, hogy a szerelemben új szintre érkezz. Az újhold arra ösztökél majd, hogy döntsd el, mihez szeretnél kezdeni a kapcsolatoddal. 
Meg kell küzdened a mindennapok kihívásaival is, egyensúlyt teremteni a munkád és a magánéleted között. Az időszak végén ne vidd túlzásba a költekezést. 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Ezen a héten rájössz, hogy okosabban és nem keményebben kell dolgoznod. A komoly izgalmak a hétnek a vége felé várhatók: az elmúlt időszakban gyűjtött tapasztalatai most mind egy irányba mutatnak, és levonhatod a tanulságot: elindult lelki gyógyulás folyamata.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Az elkövetkezendő hetek izgalmat hoznak a szerelmi életedbe, új lehetőségek nyílnak meg, fellobanhat egy régebbi szenvedély lángja vagy valaki teljesen új érkezhet az életedbe. Ne hagyd, hogy munkahelyi és családi feladataid elvonják az időt a magánéletedről. 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Társas kapcsolataid gyökeres változásokon mennek át hamarosan, minden sokkal jobbra fordul, de inkább csak február második felétől. 
Szánj több időt önmagadra, és állj készen rá, hogy nemsokára a figyelem középpontjába kerülsz.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Anyagi okok okozhatnak neked fejtörést. Sokkal inkább az aggodalom, semmint a valódi nehézségek, amelyek feszülté tehetnek. Gondolj arra, milyen sikeres vagy a hivatásodban. Jó kapcsolatot ápolsz a főnököddel, aki hallgat a tanácsaira.
Ezekben a hetekben lazább leszel, mint általában. 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában varázslatos időszakot élsz át, használd ki a lehetőségeidet. Előállhatsz olyan pénzügyi tervekkel, amelyeket majd tavasszal valósítasz meg. Keresd elő az útleveled, mert előfordulthat, hogy hamarosan hosszabb egzotikus utazásra indulsz. 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Eljött az ideje az újrakezdésnek. Az újhold jóvoltából tiszta lappal indulhatsz, míg a telihold nagy átalakulások kezdetét jelentheti. Nézz szembe a legnagyobb félelmeiddel, most képes leszel összeszedni a bátorságodat, hogy legyőzd őket.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Bár a február közepe-vége felé hajlamos lehetsz a visszahúzódásra, a hét második felében szívesen időzől majd emberek között. Az újhold hatására álmodozni kezdesz és kitalálod, mivel is szeretnél foglalkozni az elkövetkezendő időszakban. 
Ügyelj a részletekre.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Számíts rá, hogy ebben a két hétben a népszerűséged rohamos növekedésnek indul. Most megalkothatod a következő fél évre szóló, hosszú távú terveid, mert hatékony segítséget kapsz majd a valóra váltásukhoz.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Kivételes lehetőséget kapsz, hogy újra rendezd a prioritási listádat. Összpontosísts a vágyaidra, mert a hónap közepén megvalósulhatnak. Távoli kalandok vonzhatnak, de a telihold hatására rá fogsz jönni, hogy a boldogságot közelebb kell keresned. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Megtanulod, hogy hogyan ússz az árral. Az újhold kiváló alkalmat ad rá, hogy behódolj az ismeretlennek, és bízz benne, hogy minden a kedvedre alakul majd. A következő hétre máris számtalan jobbnál jobb ötleted támad.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés