Parfüm Horoszkóp 2018. 6.hét 2018. február 05. - 2018. február 11. 5.hét 7.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Megtalálnak azok a feladatok, amelyeket a legjobban Te tudsz megoldani. Ráadásul olyan társakat kapsz magad mellé, akik inspirálnak és segítenek Téged. Igazán nagyszerű párost alkottok, remekül kiegészítitek egymást. Ez az érzés folyamatosan erősödik benned és olyan energiákat szabadít fel, amelyek még közelebb hoznak benneteket egymáshoz.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Egyre jobban mennek a dolgok. Tudatosítsd magadban, hogy nem érdemes a régi dolgokat magaddal hurcolni.  A bátor döntések most óriásai sikerrel kecsegtetnek.
Harmonikussá, teljesebbé vált a kettőtök kapcsolata és bebizonyítottátok, hogy képesek vagytok felelősséget vállalni egymásért.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Idén megtanultál nemet mondani, képes vagy kiállni önmagadért. Ezek a változások felvérteznek a következő időszak kihívásaira, nyugodtan vágj bele. Hasonló élmények erősítenek a párkapcsolatodban is: most már tudod, hogy egy kapcsolatban a saját érdekeid is legalább olyan fontosak, mint a partneredé.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Megtanultad a leckét és az elmúlt évek tapasztalataira építve egyre hatékonyabban és sikeresebben építgeted a karrieredet. Kollégáid és főnökeid is támogatni fognak. A nyugalom és boldogság napjait felváltja az elragadtatás és a tűz. 
Élvezd ki minden percét, örülj az újra megtalált szenvedélynek, ne agyald túl, csak simán éld meg a dolgokat. 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Így kell ezt csinálni, körültekintően és megfontoltan kell élni az életet, ugyanakkor a legjobb pillanatban bátran és határozottan kel dönteni. Anyagilag is egyre fényesebbek a kilátásaid. Ha akadnak is gondok köztetek, hamar elsimulnak: főleg apróbb féltékenységi jelenetek tarkítják a napjaitokat, de mivel használod az eszedet, a hullámok gyorsan elcsitulnak.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Átmeneti adódhatnak a munkahelyeden, de barátaid, kollégáid melletted állnak, így könnyedén túllendülsz a gondokon. Csak arra vigyázz, ne érzelemből dönts, gondolkodj. Harmónia jut február közepére Neked, é ez a figyelmességednek köszönhető. A társad igazán értékeli az apró kedveskedéseket.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A nyugodt februári időszak lehetőséget ad arra, hogy végiggondold a munkáddal kapcsolatos terveidet. Most minden esélyed megvan arra, hogy elérd, amit elérhetetlennek hiszel. Fátylat borítottatok minden korábbi nézeteltérésre, együtt, egymást segítve haladtok az úton. A közös életetekben változások hozhatnak izgalmat, akár egy költözés is szóba kerülhet.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Bár igazi csapatjátékosnak tartod magad, most mégis jobb lenne, ha egyedül vágnál bele az újabb feladatokba, hiszen van hozzá elég tudásod, tehetséged. 
Világossá válik számodra, hogy mi az, ami fontos, mi az, ami nem számít, mindez pedig arra vezet, hogy újragondoljátok kettőtök közös életét.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Február  közepén a türelem a legjobb kollégád. Légy nagyon nyugodt, nincs az a probléma, ami miatt fel kellene kapnod a vizet. Több figyelmet és szeretetet adtok egymásnak a kedveseddel, mint az utóbbi időben bármikor, ez aztán olyan energiákat szabadít fel, amelyek a nagyobb család életét is boldogabbá teszik.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Érdemes visszafognod magad, vonulj háttérbe. Legyen ez az időszak a csendes szemlélődésé. Különösen a pénzedre vigyázz: könnyen becsaphatnak, és nagyobb veszteség érhet. Az otthonodban is legyen a nyugalom a jelszó. A teljes harmóniát sokszor a te akaratosságod zavarja meg, próbálj visszafogotabb lenni, nyitott a párod vágyaira.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A szerencsés időszak magabiztossá tesz és ezen a héten még az is sokat lendít rajtad, hogy anyagi téren is egyre jobbak a kilátásaid. A mostani történések hosszú távra határozzák meg az életedet. Ne hagyj ki egyetlen alkalmat sem, hogy kinyilvánítsd  a párodnak a szerelmedet, az odaadásodat és a ragaszkodásodat. Varázsütésre jobban mennek majd a dolgok.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Kicsit ingatag napokat hoz február közepe, kollégáid közül valaki nem örül tiszta szívből a sikereidnek, sőt, egy próbálja aláásni a pozíciódat. Ám nem jár sikerrel, jól jössz ki ebből a történetből, sőt anyagi gyarapodásra is számíthatsz. Könnyedén éled meg a mindennapokat, ez annak a jó hangulatnak is köszönhető, amely az otthonodat uralja. Párod lesi minden kívánságod, és te igazán élvezed ezt a figyelmet. háláld meg neki néhány romantikus programmal.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés