Parfüm Horoszkóp 2018. 51.hét 2018. december 17. - 2018. december 23. 50.hét 52.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Fontos ügyben kell döntened a héten. Új megbízást, pozíciót ajánlanak neked. Bár alapvetően a villámgyors és határozott döntések embere vagy, most mégis érdemes gondolkodási időt kérned, és alaposan megfontolni az ajánlatot, elvégre a jövőd a tét.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Nem igazán fűlik a fogad a kemény munkához, de most muszáj kitartanod. Gondolj arra, hogy már csak pár hétig kell kibírnod ezt a feszített munkatempót, utána úgyis jönnek az ünnepek. Addig is jutalmazd meg magad egy-egy finom forró csokival vagy süteménnyel.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Úgy érzed, mostanában mindenki bele akar szólni az életedbe, minden lépésedet mások akarják megszabni. Nem is alaptalan ez az elgondolásod. Határozottan a sarkadra kell állnod, és érvényesíteni a saját akaratodat, különben teljesen fejedre nőnek ezek a megmondóemberek.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mostanában eléggé elhanyagoltad a házimunkát, és ha a szívedre teszed a kezed, bizony be kell vallanod, hogy egyre növekszik a lakásban a rendetlenség. Szánj rá pár órát arra, hogy rendet tegyél magad körül - meg fogod látni, hogy a lelkedben is rend lesz, és jobban tudsz majd koncentrálni a feladataidra! 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mostanában a szokásosnál kevesebbet mentél emberek közé, és már érzed is a nyugtalanságot, ami arra késztet, hogy minél előbb társaságba menj. Hogy is hiányozhatna a társaság középpontja egy összejövetelről? Kapcsolódj ki bátran, máris jobban fogod érezni magad!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Lehetőséged nyílik egy olyan programra, ami nemcsak érdekes és szórakoztató, hanem a kapcsolati tőkéd építésére is alkalmad lesz. Használd ki ezt a lehetőséget, mert később a munkád terén kamatoztathatod majd új ismeretségedet.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Az utóbbi időben számos nehézséggel és megoldandó problémával kellett szembenézned, de ez a nehéz időszak szerencsére a végéhez közeledik. Végre fellélegezhetsz! Vegyél magadnak egy szép új ruhát, vagy menj el fodrészhoz. Esetleg egy finom parfümmel is megjutalmazhatod magad!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Egy távoli rokonod segítségre szorul. Érdemes a jó szívedre hallgatnod, főleg, hogy most meg is teheted, hogy segítő kezet nyújts másoknak. A segítőkészséged megtérül, sőt, a nem is olyan távoli jövőben viszonzásra talál egy számodra kiemelkedően fontos ügyben.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Egy romantikus kis apróság örvendeztet meg téged: egy szerelmes sms, egy váratlan bók, egy felcsillanó férfitekintet... Szerencsére - örök optimistaként - képes vagy arra, hogy akár a kis dolgokban is meglásd a szépet, a pozitívat.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Úgy érzed, mostanában nehezebben teremtesz kapcsolatot másokkal, pedig sokszor kerülsz olyan helyzetben, amikor idegen emberekkel kellene csevegned. A legjobb megoldás, ha kérdezel és utána türelmesen meghallgatod őket, ezzel sok barátot szerezhetsz.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A párkapcsolatod most nem felhőtlen, viták, nézeteltérések tarkítják a mindennapjaitokat. Pedig a problémákat nem veszekedéssel, hanem szeretettel és empátiával lehet megoldani. Gondoljatok mindketten arra, hogy miért is vagytok együtt, és hogy mit kell tennetek a közös jövőtök érdekében!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ezekben a napokban fontos felismerésre jutsz, távlati terveid kikristályosodnak. Régóta tépelődtél már azon, hogy melyik irányba indulj, de most végre világos a cél. Az új év tökéletes alkalom lesz új céljaid megvalósítására. Az év utolsó napjait érdemes a tervezgetésre fordítanod!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés