Parfüm Horoszkóp 2018. 50.hét 2018. december 10. - 2018. december 16. 49.hét 51.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Partnered most minden igyekezetével azon van, hogy közös életeteket szebbé, boldogabbá, kényelmesebbé tegye. Mivel hajlamos vagy arra, hogy érzelmeidet magadba zárd, most különösen figyelj oda arra, hogy kimutasd a háládat! A párod ebből fogja tudni, hogy mennyire örülsz a figyelmességének.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Egy régi álmod válik most valóra, olyasmi, amit már évek óta dédelgetsz magadban, de eddig valahogy soha nem volt rá alkalmas az idő. Anyagiakkal is összefüggésben van ez a dolog. Ne aggódj, most szinte bármit megengedhetsz magadnak, úgyhogy bátran kövesd az álmaidat!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Mostanában sokat törődsz a távolban, esetleg külföldön élő rokonaiddal, hozzátartozóiddal. Érzed, hogy megszólalt a vér szava, és hogy eltéphetetlen kötelék fűz hozzájuk. A karácsony tökéletes alkalom arra, hogy újra összegyűljön a család, és találkozhass rég nem látott rokonaiddal.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Eluralkodik rajtad az ünnepi hangulat, ennek ellenére mégis teherként éled meg a szokásos évi ajándékhajkurászást. Mi lenne, ha megbeszélnéd a szeretteiddel, hogy idén inkább valamilyen élményt ajándékozzatok egymásnak? Most biztosan egyetértésre lelsz náluk.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ha nem vigyázol, felelőtlen flörtbe bocsátkozhatsz valakivel, aki már régóta próbálkozik nálad. Azzal ér el nálad sikert, hogy ügyesen tud hatni az egoizmusodra. Azonban ne feledkezz meg arról, hogy a párkapcsolatodat veszélyezteted ezzel!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Rendmániád az utóbbi időben kissé háttérbe szorult, most viszont újult erővel veted bele magad a takarításba és rendrakásba. Ha a családodnak is szeretnél egy kis örömet szerezni, akkor egyúttal teremts némi ünnepi hangulatot a lakásban! Egy fényfüzér vagy egy bájos ajtódísz is örömöt szerez a karácsony rajongóinak.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Családi féltékenységgel kell megbirkóznod a napokban, amelyet nem lesz könnyű megoldanod. Ehhez fontos tudnod, hogy félreértésen alapul az egész! Beszéljétek át a problémát, így felszínre kerülhet, mi miatt siklott ki ennyire a dolog.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Óvatosan bánj a pénzzel! Bár az anyagi helyzeted most jónak mondható, mégsem érdemes két kézzel szórnod a pénzt. Érdemes körülnézned, és kihasználni a karácsony előtti akciókat, leértékeléseket, így olcsóbban szerezhetsz be mindent, és nem kell attól félned, hogy túlköltekezel.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A december anyagi szempontból talán kevésbé szerencsés a számodra, és ez átmenetileg elkedvetleníthet. Azonban jövőre látványosan javulni fog az anyagi helyzeted. Ebben a hónapban sokat tehetsz azért, hogy megalapozd ezeket az eljövendő sikereket.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Bizony elegendő okod van mostanában a fejtörésre, hiszen olyan állásajánlatot kaptál, amelyről már régóta álmodoztál. Hűséges, kitartó természeted azonban nehezen éli meg a váltást. Nem kell félned, vágj bele bátran! Ez most olyan lehetőség, amit vétek lenne kihagyni.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Elérkezett az idő egy régóta dédelgetett terved megvalósításának, de a környezeted teljes erejéből próbál lebeszélni. Hallgass a szívedre és az ösztöneidre, azok most jó tanácsot adnak. Neked kell meghoznod a döntést, ne engedd, hogy ezt mások tegyék meg helyetted!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ha az utóbbi időben egészségügyi problémákkal küzdöttél, akkor jó hírem van a számodra: végre jobban érzed magad, javulni fog az állapotod. Figyelj oda az egészségedre, és pihenj többet! Próbáld kerülni a stresszt! Erre jó módszer, ha ünnepi hangulatba ringatod magad.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés