Parfüm Horoszkóp 2018. 43.hét 2018. október 22. - 2018. október 28. 42.hét 44.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Ami a szerelmi életedet illeti, úgy érzed, hogy lekerült rólad a rózsaszín szemüveg, és beköszöntöttek a szürke hétköznapok. Rajtad múlik, hogy képes vagy-e meglátni a "szürke ötven árnyalatát", és a kezdeti lobogás után felfedezni az érzelmek mélységét, komolyságát.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Anyagi sikerekben gazdag időszak következik a számodra, most számos olyan dolgot megengedhetsz magadnak, amelyre eddig csak vágyakoztál. Érdemes lehet valamilyen értékálló dolgot is vásárolnod, például egy szép aranyékszert.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Mostanában úgy érzed, hogy állandóan neked kell másokhoz alkalmazkodnod, és kezd ebből kissé eleged lenni. De nem az a megoldás, hogy most hirtelen megbántasz mindenkit a környezetedben! Hidd el, te éreznéd a legrosszabbul magad utána. Ha finoman szóvá teszed, ami zavar, hidd el, a többiek észbe fognak kapni.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Nagyszabású terveket dédelgetsz, és a környezeted is támogatja az elképzeléseidet. Ez egyáltalán nem csoda, ők is látják, hogy ezekben a tervekben bizony nem kis potenciál rejlik. Még anyagi támogatásra is könnyen rá tudod őket beszélni.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Rengeteg felelősség nehezedik a válladra, de neked nincs gondod ezzel, sőt, még élvezed is, hogy minden a te kezedben összpontosul. Kicsit talán túlzásba is viszed a munkát, pedig egészséged megőrzése érdekében néha nem ártana egy kis pihenőt tartanod!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Munkád révén új ismeretségeket kötsz, és egészen új lehetőségek bukkannak fel az életedben. Egy új hivatás vár rád, amely ugyan tanulást és energiabefektetést igényel, viszont abszolút kiteljesedhetsz benne. Olyan dolgokra is képes leszel, amelyeket nem is gondoltál volna magadról.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában annyira jól érzed magad a szeretteid körében, hogy nincs is kedved mással foglalkozni, a munkát és a különféle hétköznapi feladatokat is nyűgként éled meg. Érdemes lenne kivenned egy páa nap szabadságot, a házimunkába pedig bátran vond be a családtagjaidat is!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Felbukkan az életedben valaki a múltból, akivel egykor kölcsönösen nagy hatással voltatok egymásra, valami miatt mégsem jöttetek össze. Ha most párkapcsolatban élsz, nem érdemes felrúgnod azt a nosztalgia kedvéért. Hidd el, oka van annak, hogy anno nem lettetek egy pár.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Úgy érzed, eltemet a rengeteg feladat, és sosem érsz a végére, bármennyire is igyekszel. Érdemes újratervezned az időbeosztásodat, és prioritásokat felállítani, mert hajlamos vagy a kevésbé fontos feladatokkal eltölteni az időt. Ezenkívül a pihenésre és a párkapcsolatodra is szánj elegendő időt és energiát!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Mostanában meglepően empatikus és kedves vagy, előtérbe kerülnek nőies vonásaid. Ez azért is előnyös, mert a közvetlen környezetedben most többen is vigasztalásra szorulnak. Összetört szíveket kell gyógyítgatnod, ehhez pedig jól jön a beleérzőképességed, de egy-egy adag sütivel is felderítheted a rászorulókat!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Nehezen döntesz és gyakran vagy bizonytalan, ez azonban könnyen visszaüt! Először is tisztázd magadban a legfontosabb céljaidat, és hogy mit kellene tenned értük. Innentől kezdve bármiről is lesz szó, azonnal tudni fogod, hogy a javadra válik-e vagy sem, ennek fényében könnyedén meg tudod hozni a helyes döntést.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Rádöbbensz, hogy egy általad nagyon tisztelt ember valójában kettős életet él, és szeretője van. Úgy érzed, egy világ omlott össze benned, hiszen ezt sosem gondoltad volna róla. Mégsem érdemes beleártanod magad a dologba, senki sem örül annak, ha beleavatkoznak az életébe. Inkább örülj a saját jól működő párkapcsolatodnak!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés