Parfüm Horoszkóp 2018. 44.hét 2018. október 29. - 2018. november 04. 43.hét 45.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A napokban szokatlanul zárkózott leszel, ami igencsak ellentétes az alaptermészeteddel, így a környezeted számára is furcsa lehet. Érdemes tisztáznod velük, hogy nincs bajod senkivel, egyszerűen csak visszahúzódó korszakodat éled. Pár napnál tovább ez úgysem fog tartani, hamarosan újra a társaság középpontja leszel.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szárnyaló fantáziádnak köszönhetően sorra jutnak eszedbe a kreatívabbnál kreatívabb ötletek, ám a megvalósításukra kicsit még várnod kell. Érdemes előtte kicsit érlelned ezeket az elképzeléseket, a következő hetekben úgyis kiforrja magát a dolog, és eldől, hogy melyiket érdemes megvalósítanod.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Végre eléred régóta dédelgetett céljaidat. Fontos tudnod, hogy kőkeményen meg kell dolgoznod értük, ám a jutalom kárpótol majd minden fáradságért. Ráadásul élvezni fogod, hogy mindezt a saját erődből érted el, nem protekcióval. Ez csodálatos hatással lesz az önbecsülésedre!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Éppen azon gondolkozol, hogy az utóbbi időben összegyűjtött pénzedet mibe kellene fektetned. Okos ötlet, hogy nem akarsz azonnal a nyakára hágni ennek az összegnek, hanem nagyon okosan a jövőre is gondolsz. Érdemes szakember segítségét kérned, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a megtakarításaidból.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Az emberek gyakran azt gondolják rólad, hogy túlságosan egoista vagy, pedig valójában nagyon is mélyek az érzéseid. Ezekben a napokban végre alkalmad nyílik arra, hogy ezt be is bizonyítsd. Elég egy aprócska nemes gesztus, és a környezeted véleménye teljesen meg fog változni rólad, pozitív irányba!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Pénzügyi sikereknek örülhetsz ezen a héten, egy hosszabb ideje húzódó, kellemetlen anyagi ügy végére tehetsz majd pontot: például sikerülhet végre visszafizetned egy régebbi hitelt, vagy olyasvalaki adja meg a tartozását, akitől erre már nem is számítottál. Egy biztos, az anyagiak terén most nem lesz okod panaszra.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Az őszi napok előhívják belőled otthonteremtő ösztöneidet. Érdemes az energiáidat lakberendezéssel, az otthonod csinosítgatásával, takarítással levezetned. Szervezz valamilyen családi programot, például készítsetek közösen különféle jópofa lakásdekorációkat!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Úgy érzed, hogy a párod nem figyel eléggé rád, nem méltányolja az erőfeszítéseidet, amelyeket a közös boldogulásotok érdekében teszel. Bármennyire is ez az érzésed, hidd el, ha nem is mondja túl gyakran, valójában nagyon is értékel téged. Ha többet beszélgetsz vele, erre magad is rá fogsz jönni.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Valósággal túltengenek benned az érzelmek, és állandóan ki is akarod mutatni őket, azonban ez a környezeted számára már kicsit sok lehet. Hidd el, nem kell percenként szerelmet vallani ahhoz, hogy érzékeltesd a pároddal, mit érzel. Legyél kicsit visszafogottabb, titokzatosabb!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Úgy érzed, többre vagy hivatott, mint amit az élet jelenleg kínál neked. Ebben nem tévedsz, azonban ahhoz, hogy a nagyra törő céljaidat elérd, tenned is kell. Érdemes pontos tervet készítened, majd nekiállni a megvalósításnak. A sült galamb nem fog a szádba repülni!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Házinyúlra nem érdemes lőni, de most felbukkan valaki a munkahelyeden, akinek a kedvéért szívesen felrúgnád ezt az alapszabályt. Mivel az illető csak átmenetileg dolgozik a cégnél, így kisebb a kockázat - miért ne adnál egy esélyt kettőtöknek?

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Szívesen segítesz másoknak, és ők is bátran fordulnak hozzád különböző problémáikkal, hiszen tudják, milyen nagylelkű és segítőkész vagy. Minél többet segítesz, annál több hálát és szeretetet kapsz vissza - szerencsére senki sem akar kihasználni, úgyhogy kövesd bátran a szívedet!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés