Parfüm Horoszkóp 2018. 40.hét 2018. október 01. - 2018. október 07. 39.hét 41.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Nyugodt légkörre vágysz ezen a héten, de ne feledd, ezt csak úgy teremtheted meg, ha te is odafigyelsz mások igényeire, és nem csak a saját elképzelésedet próbálod meg előtérbe helyezni. Most képes vagy teljes szívvel átélni a szép pillanatokat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Vidám hangulatban telnek a napjaid, ezt csak az zavarhatja meg, hogy nem igazán tudsz elvonatkoztatni a munkától. Pedig pihenésre mindenkinek szüksége van! Tedd félre a feladatokat és lazís egy kicsit, rád fér!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Zavar téged, ha mások véleménye eltér a tiédtől, és ilyenkor szenvedélyesen próbálod meggyőzni őket a saját igazadról. Fogadd el, hogy különbözőek vagyunk, és máshogy látjuk a világot - nincs ebben semmi rossz. Unalmas lenne, ha mindig mindenben egyformán gondolkoznánk!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mostanában hajlamos lehetsz arra, hogy a szőnyeg alá söpörd a problémákat, pedig ez hosszabb távon megbosszulja magát. Már csak azért is érdemes most szembenézned velük, mert ebben az időszakban könnyedén meg tudsz oldani bármilyen csavaros problémát!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Romantikus hangulatban vagy, és ez az egész környezetedre hatással van. Most a párod is irigylésre méltó helyzetben van, hiszen mindent megteszel, hogy elkápráztasd, ahelyett, hogy szokás szerint te akarnál a középpontban lenni. Érdemes lenne gyakrabban így viselkedned!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Rendszerezett életed most kicsit kibillen a szokásos kerékvágásból. A közeledben szinte mindenkinek valamilyen megoldandó problémája van. Aggodalomra semmi ok, a felkorbácsolt hullámok hamar lenyugszanak, és minden visszatér a szokásos mederbe.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Bár alapvetően társasági lény vagy, az őszi időszak, a hidegebb időjárás miatt most legszívesebben ki sem mozdulnál otthonról, csak a kényelmes kanapén ülnél takaróba burkolózva, teával a kezedben. Most érdemesebb otthoni programokat kitalálni a barátaiddal, például megnézhettek egy izgalmas filmet!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A szokásos szurkálódás helyett mostanában szeretetteljesen, bűbájosan viselkedsz. Személyiségednek most a pozitív oldala kerül előtérbe, amivel örömet szerzel a környezetednek. Sőt, egészen elbűvölsz vele valakit, aki titokban már rég nem közömbös a számodra.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Mostanában nagyon el vagy úszva a feladataiddal, mindennel késésben vagy. Érdemes lenne listát írni a tennivalókról, és pontos tervet készíteni a megvalósításukra. Mindemellett egy kellemes meglepetés vár rád ezekben a napokban.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Érdemes felvenni a kapcsolatot azokkal a barátokkal, családtagokkal, akikkel már nagyon régen nem tartjátok a kapcsolatot - soha nem késő megújítani az értékes régi ismeretségeket. Szívmelengető lesz hosszú évek után újra találkozni velük!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Szerelmi életed felpezsdül, ráadásul nem is akárhogy! Két férfi verseng egyszerre a kegyeidért, te pedig nem tudsz dönteni, mert egyik jobb, mint a másik...Az idő majd eldönti ezt a dilemmát, addig élvezd a bókokat!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Egy titkos hódolód most előlép a homályból, és szenvedélyesen udvarolni kezd neked. Ezzel még nincs is gond, ha szingli vagy, de a párkapcsolatban élő Halaknak érdemes alaposan meggondolnia, hogy megéri-e felrúgni a jól működő kapcsolatát, feladni a biztosat a bizonytalanért.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés