Parfüm Horoszkóp 2018. 39.hét 2018. szeptember 24. - 2018. szeptember 30. 38.hét 40.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Mindaz, amit a múltban tettél azért, hogy javíts a helyzeteden, mostanában kezd beérni, és végre megérkeznek azok a sikerek, amelyekre már régen vártál. Anyagilag és a karriered szempontjából is gyümölcsöző időszak ez számodra.
 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Elérkezett az ideje, hogy azokért a dolgokért élj, amiket szeretsz. Vágj bele egy olyan tevékenységbe, ami már régi szerelem számodra, a megvalósítás előtt most nem áll semmilyen akadály.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Itt az idő, hogy elkezdj az egészségeddel foglalkozni, egy átfogó vizsgálat most nagyon hasznos lenne. Ha eddig nem voltál az egészséges életmód híve, most érdemes lesz belekezdeni.
 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Itt az ősz, de számodra mintha a tavasz napjai köszöntöttek volna be, olyan pezsgővé válik a szerelmi életed. Egy munkahelyi flört komollyá válhat, egyelőre azonban még a titkos szenvedély izgalmait élvezitek.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ritkán foglalkozol más dolgokkal, mint önmagaddal, de most egy olyan időszakodat éled, amikor szinte gyermekként csodálkozol rá a téged körülvevő természeti szépségekre, maradandó pillanatokra. Ez nem jellemző rád, mégis nagyon élvezed ezt a helyzetet.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Minden másnál előbbre való most számodra a meleg otthon megteremtésének igénye. Használd ki kiváló rendszerező képességedet, jól fog jönni a praktikus lakberendezési ötletek terén.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A család mindenek előtt - ez a mottód. Hihetetlenül erős benned a családi összetartozás iránti igény, rég nem látott rokonok kezdenek hiányozni neked. A legjobb, ha szervezel egy nagy családi összejövetelt!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Végre sikerül feldolgoznod olyan régi sérelmeket, amelyek eddig hatással voltak az életedre, gondolkodásmódodra. Egy régi ismerős felbukkanása ráébreszt, hogy már nem vágyódsz a múlt után, hanem tökéletesen elégedett vagy a jelenlegi párkapcsolatoddal.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Nehéz döntés előtt állsz, el kell engedned valamit, ami különösen fontos számodra. A most fájdalmas döntésnek azonban rengeteg pozitív hozadéka lesz, amit már heteken belül tapasztalni fogsz.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Hihetetlen, hogy mennyi férfi érdeklődését kelted fel mostanában! Ha kapcsolatban élsz, nem érdemes kikacsintanod belőle, ám a szingli Bakok most megtalálhatják az igazit. Ne kapkodd el, válogass kedvedre - most van miből!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Egy kollégád a segítségedet kéri. Bár eddig nem különösebben érdeklődtetek egymás iránt, most rájöttök, hogy mennyi közös van bennetek. Egy szép barátság alapjait tehetitek le így.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Sokszor érzed úgy, hogy a környezeted elhanyagol, pedig egész egyszerűen csak nagyon elfoglaltak. Szükség lesz rá, hogy megtedd az első lépést, meglátod, mennyire örülnek majd a közös programoknak, amelyekkel kirángatod őket a mókuskerékből!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés