Parfüm Horoszkóp 2018. 28.hét 2018. július 09. - 2018. július 15. 27.hét 29.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Az újjáéledő múlt uralja most napjaidat. Egy külföldön élő régi barát újra megjelenik az életedben. Feltámadnak a régi érzelmek, amelyek annak idején nem teljesültek be, most viszont nem akarod újra elveszíteni az illetőt.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

A környezetedben mindenki szerelmi tippeket kér tőled. Nem is csoda, hiszen a kedveseddel sugárzik rólatok a harmónia. A sok munka mellett érdemes időt fordítanod a pihenésre is. Egy strandolás, egy jó kis mozi vagy egy kirándulás feldobja a hangulatodat.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Munkád révén ismerkedsz meg valakivel, aki igen rövid idő alatt elcsavarja a fejed. Még ha esetleg kapcsolatban is élsz, nem akarsz lemondani az izgalmas új szerelemről. Kétesélyes a dolog: lehet, hogy sikerül megalapozni a közös jövőtöket, de a búcsú lehetősége is benne van a pakliban.
 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A munkahelyed jelenleg igazi hatalmi harcok színhelye. Ez nem érint Téged személy szerint, mégis rányomja bélyegét a hangulatodra. Maradj ki a csatározásból, legjobb, ha a háttérbe húzüdva csendesen figyelsz!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mindig te akarsz lenni a társaság középpontja, de most konkurenciát kapsz - egy olyan barát vagy új kolléga személyében, akinek ugyanaz a csillagjegye, mint Neked! Rajtad múlik, hogy hova fejlődik a kapcsolatotok: ellenségek lesztek-e, vagy inkább barátok. Érdemesebb az utóbbira törekedned!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Olyan lehetőséget kapsz a munkahelyeden, amire már réges-régen vártál: nemcsak anyagi megbecsülést fog jelenteni a számodra, hanem izgalmas, szakmailag is kihívást jelentő feladatokat. Bízz magadban, most minden sikerülni fog!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Csak annyi szeretetet várhatsz másoktól, amennyit te adsz. Fordíts most több energiát a párkapcsolatodra, a párod igényli a romantikát, az érzelmes összebújásokat. Lepd meg egy gyertyafényes vacsorával, értékelni fogja a fáradozásodat!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Neked sosem esik nehezedre a barátkozás, de ebben az időszakban mágnesként vonzod magadhoz az embereket. Új barátságok születnek, amelyek később igen hasznosnak fognak bizonyulni a számodra.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Most még nagyobb igényed van a szabadságra, mint máskor. Ha szingli vagy, akkor nem okoz gondot, hogy "énidőt" teremts magadnak, de ha párkapcsolatban élsz, akkor is vonulj el néha egyedül, most nagy szükséged van erre.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Hajlamos vagy magadban tartani a problémáidat. Pedig így csak saját magadnak ártasz. Érdemesebb őszintén kibeszélni magadból mindent, és tisztázni a problémákat a megfelelő személyekkel. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Úgy tűnik, hogy légvárakat építesz: szinte naponta támadnak új ötleteid, de a megvalósítás mindig késik. Érdemes egyszerre csak egy dologra koncentrálnod, és azt kitartóan, következetesen végigvinned. Így nem marad el a siker sem, hiszen az ötleteid kiválóak!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Kellemes családi programok sora vár Rád, egymást érik a kerti partik és egyéb vendégeskedések. Jól érzed magad a családod körében, nyugodt és kiegyensúlyozott vagy mostanában.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés