Parfüm Horoszkóp 2018. 27.hét 2018. július 02. - 2018. július 08. 26.hét 28.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Fordulóponthoz érkezett a karriered, fontos döntés előtt állsz. Maradsz a biztonságos, de nem túl izgalmas munkahelyeden, vagy vállalod a kockázatot, hogy végre azzal foglalkozhass, amit igazán szeretsz? Nem árt alaposan végiggondolnod az előnyöket és a hátrányokat, dönts megfontoltan!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Mostanában minden rendben van az életedben, a magánéleted harmonikus és boldog, ami hatással van az életed minden szegmensére. Kiegyensúlyozott és vidám vagy, a munkádat is remekül végzed. 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Mostanában többet foglalkozol a családoddal, az idősebb rokonaid támogatásával, ügyeik intézésével. Jól teszed, hiszen most igazán szükségük van a támogatásodra.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ha mostanában tettél olyan fogadalmat, hogy jó ideig nem akarsz párkapcsolatot és Neked nem kell pasi, akkor bizony kénytelen leszel változtatni a hozzáállásodon. Ugyanis egy váratlan találkozás egy titokzatos ismeretlennel elsöprő hatással lesz Rád.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ha az életed egyik területe rendben van, az a többire is jótékony hatással van. Ez pedig a te esetedben azt jelenti, hogy szinte sugárzik belőled a sikeresség és a boldogság. Most minden rendben van az életedben, a magánéleted szuper, és a karriered is szárnyal.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Több éves párkapcsolatod érhet most véget, de ne aggódj, nem maradsz sokáig egyedül - hamarosan egy olyan társ érkezik az életedbe, aki mindent megtestesít, amit a mostani kapcsolatodból annyira hiányolsz.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában gyakran nosztalgiázol, szívesen merülsz el a régi emlékekben, és hajlamos vagy csak a szépre emlékezni. Éppen ezért adsz esélyt egy régi szerelmednek, aki hirtelen újra felbukkan az életedben. De ne feledkezz meg arról, hogy nem véletlenül szakítottatok évekkel ezelőtt!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Egy ismerősi körben, vagy a hírekben hallott tragédia elgondolkodásra késztet. Rájössz, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak a pénznél, a karrierista törtetésnél. Tölts minél több időt a családoddal, szeretteiddel! Ez ad igazi értelmet az életnek.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Rajongsz az izgalmakért és a változásokért, ezért ez az időszak igazán a kedvedre való lesz. Egy utazás csodálatos élményekkel ajándékoz meg, és a magánéletedben is elérkezik a változatosság egy költözés vagy lakásfelújítás formájában.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Nem vagy teljesen megelégedve a külsőddel, pedig feleslegesen aggódsz: az elbűvölő személyiséged mindenkinél vonzóbbá tesz. Hidd el, hogy a kiszemelted nem cserélne el egyetlen tökéletes külsejű cicababáért sem. Kicsit több önbizalmat!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Két végén égeted a gyertyát, ráadásul még egy forró kapcsolat is berobban az életedbe. Lassíts egy kicsit, egy fenékkel nem lehet két lovat megülni!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Nem engedsz szabad teret az érzelmeidnek, pedig a kedvesednek nagyon fontos lenne, hogy érezze a szeretetedet. Mutasd ki bátran az érzelmeidet, meglátod, a sokszorosát fogod visszakapni!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés