Parfüm Horoszkóp 2018. 1.hét 2018. január 01. - 2018. január 07. 52.hét (2017) 2.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Az aktivitásod az év elején sem csökken. Minden energiáddal a szép és esztétikus megvalósítására törekszel. Az ünnepek hoztak egy kis feszültséget, de az új évben már nyoma sem lesz. Ahogy elindul a január, a hivatásod területére helyezd a hangsúlyt. A legtávolabbi cél is elérhető közelségben kerül.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Nyugalomra lesz szükséged. Már kapcsolatod lehet az a terület, ahol ezt meg is találod. Egy szeretetet adott partner ebben is segíthet. A Nap és a Jupiter szerencsés kapcsolata januárra túlságosan ellazíthat, de különösebb probléma mégsem lesz belőle. Előtérbe kerülhet egy eddigi rejtett oldalad.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Tedd jelmondatoddá, hogy néha a kevesebb több. Ne fecsegj feleslegesen, és ne akard mindenből kivenni a részed. Kapcsolataidban szerepet kap a kreativitás. Ne siettesd a dolgokat. Az új Zodiákus jegybe lépő Szaturnusz hosszú időre ráirányítja a figyelmedet a felelősség kérdésére. Ahogy haladunk az évben érzed, hogy valaki utat akar mutatni Neked.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Számodra az új év kezdete elhozza a beteljesülést. Bármi, amiért hosszú ideje dolgozol, most annyira közel kerül hozzád, hogy kitapinthatóvá válik. Eredetiséged, kreativitásod fantasztikus magasságokba emel. Sok erőd lesz az esetleges vitás kérdések rendezéséhez, és végre az önbizalmad sem hiányzik. Merj bátran a külvilág elé állni.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Az ünnepi készülődést a szilveszteri és most az Újévi vendéglátást is komolyan veszed. Megadod a módját mindennek. Elegáns társasági eseményt szervezel az a továbbünnepekre is. Ezek a napok jó gyakorlásnak bizonyulnak, mivel idén a szervezői tehetségre lesz szükség. Január a tapasztalatszerzés ideje.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Kapcsolatok, barátságok terén tele vagy idealizmussal. Sokat teszel azért, hogy a barátságok megmaradjanak. Az új évben ha lehet, még az eddiginél is pontosabb és megbízhatóbb leszel. Uralkodó bolygód, a Merkúr felszínre hozza a humorodat.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A párkapcsolatban élő mérlegeknek mielőtt igent mondanak egy meghívásra, beszéljék meg a partnerükkel. Az előrelátó tervezés sok konfliktustól menthet meg. Idén hiszékeny és idealista lehetsz. Különösen pénzügyek területén legyél körültekintő.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Két olyan égitest is helyet kap a születési jegyedben, amelyek sokat lendíthetnek előre a személyiséged fejlődésében, és az elhatározása itt megvalósításában. A lassú Jupiter egy évig harmonikusan teszi az életedet. Jelenleg egy kis álmodozást is megenged Neked. A Mars a fizikai erődet növeli. Újévi fogadalmatban szerepel a sport, sikerrel vághatsz bele.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Energikusnak érzed magad. Tele vagy szebbnél szebb elképzelésekkel, de sajnos nem érnek fel a valódi lehetőségeidet. Teljesítőképességeidre is a visszafogottság jellemző. Az új év számvetésre készteti az embereket. Neked sem ártana egy kissé magadba szállni. 2018-ban a pénzszerzés lesz számodra fontos.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Születésnapi ajándékod, hogy a gátló, ugyanakkor bölcsességet és kitartást hozó Szaturnusz a születési jegyedbe lép. Az új évet nagy lendülettel indítod, de hamarosan elfáradsz. Fontos, hogy az idődet olyan emberek társaságában töltsd, akik szeretnek.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Mire eljön a születésnapod, túl leszel egy kissé kaotikus év végén, és ha szemfüles vagy, már pontosan tudod mi az új célod az új évben. Ez nem csak múló év elején fogadkozás. Van valami, amihez komoly tehetséged van. Bátorság és elhatározás kell, hogy nyilvánosság elé tárd. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Távoli célok, mesés vállalkozások foglalkoztatnak. Egy kicsit vedd lassabbra  tempót. Tűz ki apró célokat, és azonnal élvezheted a megvalósulás mámorát. Januárra az égitestek többsége melléd  áll. Különösen akkor lehetsz eredményes, ha társakat is elfogadsz magad mellé. Az év első szakaszában inkább idegenek lehetnek a segítségedre.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés