Parfüm Horoszkóp 2018. 4.hét 2018. január 22. - 2018. január 28. 3.hét 5.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A bolygók állása szerint most egy több héten át tartó kreatív időszak veszi kezdetét.
Nem csak innovatív gondolkodásra kaphatsz erőre, hanem a szerelmi életed is. Itt az idő, hogy megszegd a szabályokat. 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Nem könnyű feladat megkülömböztetni a képzelet játékát a valóságtól, ám ezen a héten nem kell attól tartanod, hogy bármiről lemaradsz. Ha a karrier lehetőség kerül az utadba, élj vele!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Itt az idő, hogy kicsit felrázd magad. Felejsd el, amit eddig gondoltál a szerelemről, és a karrierről, mert ismét változások előtt állsz. A munkádban gyors előrejutásra számíthatsz, és ez a kedvező időszak egészen nyárig is kitarthat.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ezt a hetet álmodozó hangulatban kezded, arról fantáziálsz, hogy mindent magad mögött hagyva elmenekülj ebből a régi életedből. Lehet, hogy ideje lenne továbblépned! Készülj fel az új kezdetekre.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A változás lesz ennek a hétnek a jelszava. Ha elengeded mindazt, ami már régóta akadályoz és nem visz előre, akkor újult erővel állhatsz neki a mostani időszaknak.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Éld át a szerelmet ezen a héten. Az elkövetkezendő időszakban a kapcsolatok játsszák a központi szerepet az életedben. Itt az ideje, hogy lefékezz, megállj, figyelj és együttműködj. 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Eljött az ideje annak, hogy gyökeresen átalakítsd a saját világodat a hétköznapjaidtól kezdve a szerelmi életedig. A bolygók erejének köszönhetően most az egészségeddel és elkezdhetsz a korábbinál intenzívebben foglalkozni. 
 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A szerelmi életed végre elmozdulhat jó irányba, ám csak akkor, ha ezt Te hagyod. Az újholddal együtt kezdetét veszi egy mélységesen romantikus időszak, amely kitart majd a kövtkező évig. 
 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Úgy érezheted, az életed ebben a pillanatban egyetlen nagy, folyamatosan alakot váltó álom. Tisztázd önmagadban, hogy pontosan mit szeretnél, mert a telihold idején reflektorfénybe kerülhetnek a céljaid.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Ezen a héten először visszafelé haladsz ahhoz, hogy utána újra előreléphess. Előbb gondold végig, majd dolgozd át az eredeti elképzelésedet. De most megnyugodhatsz: kedvző időszak vár Rád.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Mostanában sokat nyugtalankodsz a pénzügyeid miatt. Ha szabadabban szeretnél élni, nem szigorú korlátok közé szorítva, akkor most a szokottnál jobban engedheted érvényre jutni lázadó hajlamaid. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Fogadd el, hogy az élet változások sorozata. Mintha egy romantikus filmbe sétáltál volna be, boldognak érzed magad, és ez még csak az álomszerű időszak kezdete. Engedd érvényesülni a személyiséged fényét.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés