Parfüm Horoszkóp 2018. 37.hét 2018. szeptember 10. - 2018. szeptember 16. 36.hét 38.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Nosztalgikus hangulatban vagy, régi gyerekkori emlékek jutnak az eszedbe, sokat foglalkoztat a múlt. Ez az időszak arra is tökéletes, hogy ki tudd beszélni magadból, és fel tudd dolgozni a régi sérelmeket. Ez nagy megkönnyebbülést jelent majd a számodra.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szükséged van egy kis pihenésre, kikapcsolódásra. Érdemes pár napra kiszakadnod a hétköznapok taposómalmából. Egy késői nyaralás, egy wellness hétvége vagy egy hosszú kirándulás káprázatos hatással lehet a hangulatodra.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Nézeteltérésbe keveredsz a héten, de jobb, ha nem az indulataid vezérelnek. Inkább próbáld beleélni magad a másik fél helyzetébe: így könnyebb megoldani a problémákat. Egy váratlan összeg okozhat neked boldog perceket a napokban.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mostanban kissé elbizonytalanodtál a munkádat illetően. Nem tudod, hogy valóban az-e a hivatásod, amivel éppen foglalkozol. Ne feledd, hogy mindenkinek vannak olyan időszakai, amikor kicsit belefárad a mindennapokba és másra vágyik, ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy fel kéne rúgni, amit eddig felépítettél.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ragyogóan nézel ki ezen a héten, így - ha ez egyáltalán lehetséges - még inkább a középpontba kerülsz. Azonban nem érdemes átesned a ló túloldalára, a nagyképűség nem szimpatikus! És arról se feledkezz meg, hogy a szép külső még nem minden, más fontos dolgok is vannak az életben.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Racionális gondolkodásod erőteljesen érvényesül a héten. A párkapcsolatodban viszont elsősorban nem racionalitásra, hanem érzelmekre és romantikára van szükség. Ha képes vagy ezt megadni a párodnak, akkor a kapcsolatotok boldog és harmonikus lesz.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Olyan ismeretséget köthetsz, ami nem feltétlenül marad meg a barátság talaján: hamar elérkezik a pillanat, amikor döntened kell, hogy meg szeretnéd őrizni a barátságot, vagy inkább továbblépnél a szerelem irányába. Jól kell döntened, mert innentől már nem lesz visszaút!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A munkahelyeden felfelé ível a szerencsecsillagod, anyagi helyzeted jelentősen javul, ez azonban sok idődet elrabolja - így aztán a családoddal nem tudsz most annyit foglalkozni, amennyit szeretnél. Amint lehetséges, igyekezz bepótolni ezt a mulasztást!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Úgy érzed, hogy nagyszabású terveid megvalósításához nagyobb pénzösszegre lenne szükséged. Mi sem egyszerűbb, mint hitelt felvenni, a csillagok mégis azt üzenik, hogy jól gondold meg, mielőtt beleugrasz egy ilyesfajta, hosszú távú elköteleződést jelentő ügyletbe.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Romantikus napok köszöntenek rátok. Párod most a tenyerén hordoz, és a szemedből olvassa ki a kívánságaidat. Még az sem riasztja el, hogy sokszor elfelejted kimutatni az érzelmeidet. Legyél vele picit figyelmesebb, igazán megérdemli!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A környezeted már megszokta, hogy állandóan különc, fura dolgokat művelsz, így igazából már nem tudod meglepni őket semmivel. Nem zavarja őket a viselkedésed, inkább szórakoztatónak tartják a dolgaidat. Azért mégsem kötelező állandóan az idegeiket borzolnod! Akkor sem leszel átlagember, ha kicsit visszafogod magad.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Szeretsz ábrándozni, és közben egész álombirodalmakat teremtesz magadnak. Lehet, hogy érdemes lenne lejegyezned ezeket aaz elképzelt történeteket, amelyekkel lenyűgözhetnéd a többi embert, akik nem rendelkeznek ilyen színes fantáziavilággal.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés