Parfüm Horoszkóp 2018. 35.hét 2018. augusztus 27. - 2018. szeptember 02. 34.hét 36.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A munkahelyeden konfliktushelyzetbe kerülsz a kollégáiddal, mert kiderül, hogy valamivel többet keresel, mint ők. Ez egy kényes helyzet, diplomatikusnak kell lenned. Szorgalmaddal és szakmai tudásoddal bebizonyíthatod, hogy a magasabb fizetést nem véletlenül kapod!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Fontos számodra a jó egzisztencia, mert ez jelenti neked a biztonságot. Mostanában tökéletes alkalmad nyílik az anyagi helyzeted megszilárdítására. Jobbnál jobb ötleteid támadnak, már csak meg kell őket valósítani. Vágj bele bátran!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Bár alapvetően egy nagyon racionális ember vagy, egy új szerelem hatására egy csapásra félresöpörsz minden észérvet, és fejest ugrasz ebbe a szenvedélyes kapcsolatba. Most nem tervezel előre, csak úszol az árral, és élvezed a boldogságot.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Saját magadnak is meglepetést tudsz okozni. Ezen a héten tőled szokatlanul határozott és rámenős vagy, és a negatív vélemények is leperegnek rólad. Tökéletes időszak ez az érdekeid érvényesítésére, különösen az üzlet, a munka terén.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Komoly felelősség nyugszik a válladon, hiszen több ember anyagi biztonsága, jóléte is múlik a most hozott döntéseiden. Talán "csak" a családtagjaidé, de főnökként sok ember életére befolyással lehetsz. Dönts a szívedre hallgatva, és legyél nagylelkű! Te is jobban érzed majd magad így.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Az életedet valamilyen szokatlan újdonság forgatja fel, ami kissé megvisel téged, ám éltessen a gondolat, hogy miután megszoktad az új helyzetet, sokkal jobban fogod érezni magad. Egy lakóhely- vagy munkahelyi változás lesz rád ilyen hatással.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában szűkösnek érzed az anyagi kereteidet, olyan dolgokra vágysz, amelyek nem feltétlenül minősülnek létszükségletnek, de emelnék az életszínvonaladat, na meg az életkedvedet. Ne aggódj, hamarosan olyan változás érkezik az életedbe, ami lehetővé tesz majd egy kis luxust!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Nagyon empatikus vagy, szinte pillanatok alatt ráhangolódsz bárkinek a lelki rezdüléseire, legyen az jó barát vagy akár egy ismeretlen. Így nem nehéz elfogadni mások nézőpontját sem. Ezzel most sok plusz pontot szerezhetsz magadnak.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Most nagy szükséged van a barátaidra, és ebben az időszakban eldől, hogy ki az, akire bármikor számíthatsz. Több olyan kapcsolat is van az életedben, ami már igazából nem szól semmiről, észrevétlenül szétfoszlott a barátság. Érdemes továbblépned, és inkább azokra koncentrálnod, akik számára valóban fontos vagy.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Mostanában gyakran érzed magad bizonytalannak vagy tanácstalannak, amikor döntést kellene hoznod. Ne szégyelld felvállalni, hogy most nem döntesz könnyen, és esetleg mások segítségére, tanácsaira van szükséged ehhez!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Mostanában hihetetlenül jó ötleteid támadnak, furcsa módon azonban ezeknek semmi közük nincs a jelenlegi munkádhoz. Lehet, hogy mellékállásban érdemes lenne belevágnod egy vállalkozásba? Talán új, izgalmas hivatás vár rád!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Rengeteg terved van a jövőre nézve, ám ne feledkezz meg arról, hogy a terv önmagában még semmit sem ér, meg is kell azt valósítani! Mivel hajlamos vagy a borúlátásra, érdemes optimista, önbizalommal teli emberek társaságát keresned, így ők is húznak magukkal felfelé, és több esélyed lesz arra, hogy meg tudd valósítani a kitűzött célokat.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés