Parfüm Horoszkóp 2017. 41.hét 2017. október 09. - 2017. október 15. 40.hét 42.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Pozitív eredményekre számíthatsz. A párkapcsolatod, ha korábban viharos is volt, most lecsendesedik. Uralkodó bolygód, a Mars is a magánélet területén halad, de most nem harcias arcát mutatja. 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Támaszkodj a szorgalmadra! Gondolj vissza olyan élethelyzetekre, amikor az elszántság és a kitartás hozta meg a megoldást. Párkapcsolatod is előtérbe kerül. Az emberi kapcsolatok kérdésében most érdemes megfogadnod a szíved tanácsait.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Kutass fel olyan olyan lehetőségeket, amelyek eddig ismeretlenek voltak. Ezekben a hetekben minden újdonság sikert hozhat. A hivatás területe lehet az, ahol a legtöbbet tudod kihozni magadból. A szerelemben is új kihívások várnak. 

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ambíció és kitartás jellemez. Ezen a héten, ha önállóan vállalkozol, nem érhet csalódás. A rákra jellemző módon rövid ideig inkább hátrálva haladsz, de ha sikerül nagyobb lendületet venned, legyőzni a kishitüséged, még szárnyallhatsz is. Az elhatározásaid mellett tarts ki.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Az égitestek most a rokonokra, testvérekre irányítják a figyelmedet. Minden erőddel azon vagy, hogy bizonyisd számukra a jólétet. Az otthonoddal kapcsolatban is lehetnek teendők, de ezek elvégzése inkább örömet okoz, mintsem teherként élnéd meg. Akkor érzed magad a legjobban, ha széles körben nyújthatsz segítséget.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Minden új kapcsolat nyereség. Természetesen ne úgy ismerkedj, hogy máris a hasznot keresed a másik félben, de figyelj arra, hogy megfelelő stílusban add elő magad. Ezen a héten a másik fontos terület a pénz megszerzése, valamint annak felhasználása. 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Kitűnő helyzetet teremt, ha szerelemről, hódításról korábbi vitás ügyek elsimításáról van szó. Romantikus, gyengéd és idealisztikus leszel. Lankad a figyelmed, és nem veszed észre, hogy kapcsolataid - legyen az üzleti vagy magánéleti -, váratlanul gyülekező viharfelhők árnyékolják be.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A Skorpió alapból is szenvedélyes. Az elkövetkező hetekben ez a szenvedély fűt és vezérel. Döntéseidet azonban nem csak érzelemből, hanem racionalitásból is táplálod. Kiegyensúlyozott leszel a születésed havában.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Ezen a héten csüggedt, depresszióra hajlamos lehetsz. Kikerülheted, ha egy kis pihenőt engedélyezel magadnak. Ez idő alatt pedig készülj az új kihívásokra, amelyekből akad szép számmal ezen a héten.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Amely területeken támogatókra lelsz, ott máris sikeresnek gondolhatod magad. Egyedül ugyanis nem fog menni. Azt hiszed, mindenre csak Te vagy képes. Néhány hullámvölgy és hullámhegy után levonhatod a tanulságokat. Dolgozni csak teljes odaadással lehet, és igazi eredmény társak segítségével érhető el. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Te vagy a zodiákus jegyek sorából az, akit a legnehezebb okkult nézetekkel megkörnyékezni. Ám a Skorpió havában változik a helyzet. Érdekelnek, vonzanak a titokzatos, megfejtésre váró dolgok. Az sem lehetetlen, hogy ezen a területen találod meg újra önmagad. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Jelenleg kitűnő kapcsolatba kerül a Merkúrral, és ez fantáziadúsabbá tesz. Egyre nagyobb kedvvel mesélsz, színezed az eseményeket a saját elképzeléseid szerint. Szellemileg szabadnak érzed magad. Szívesen kezdesz bele új tanúlmányokba. 

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés