Parfüm Horoszkóp 2017. 27.hét 2017. július 03. - 2017. július 09. 25.hét 28.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Szenvedélyes ötletekkel tarkított hét áll előtted. Minden, amibe fogsz biztos eredményt hoz. Tüzes jegyben születtél, így a szenvedély a hajtóerőd. Magad is meglepődsz mennyire ügyesen kezeled a kapcsolataidat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Most csak annyi a dolgod, hogy várj a legkedvezőbb pillanatra. Erősséged a türelem, tehát nem esik nehezedre a kitartás és a kivárás. Rendkívül barátságos leszel, és szívesen áldozol akár pénzt is, hogy jó társaságban lehess a héten.
 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Szuper lehetőségeket, szerencsés eseményeket sodor eléd az élet. Érdemes lenne az ingatlannal kapcsolatos ügyeidet erre az időszakra időzíteni. A munkád során most különösen érzékenyen reagálsz mások problémáira.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A hivatásod és a magánéleted - egyúttal a személyiséged fejlődése - végre összhangba kerül. A legtitkosabb vágyaid is teljesülhetnek, csak hallgass a megérzéseidre. Most elég, hacsak kíváncsian fordulsz mások felé.
 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Soha nem ülsz a babérjaidon, egyik sikeres akció követi a másikat. Jól teszed, ha sportos napokat is beiktatsz. Vezesd le az energiádat, elsősorban a családod jólétének megteremtése a célod, de igazán akkor vagy elemedben, ha sokan és sokszor dicsérnek.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A párkapcsolatod akár egy elvarázsolt világ - legalábbis Te így éled meg! Annyira elmerülsz az érzéseidben, hogy észre sem veszed, időnként túl sok a meseszerű elem. Próbálj újra előre venni a józanságodat és elkerülni a csapdákat. Akkor működnek a kapcsolatok, ha tettekkel is bizonyítják a létjogosultságukat. 
 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A hivatásodban, és az anyagiakat tekintve is úgy érzed, nincs előtted akadály. Nyilvánvaló, hogy a jó fizikai és mentális állapot az, ami a legnehezebb feladaton  is könnyedén átsegít. Ne feledkezz meg azokról sem, akik támogatnak.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Minden újdonságra nyitott vagy általában. Magadban elmélkedsz, ha egy nagy lélegzetvételü feladat vagy fontos döntés előtt állsz. Most azonban fordul a kocka! Hajlandó vagy mások nézeteit is figyelembe venni, sőt, ami tetszik, azt a saját céljaid érdekében hasznosítani.
 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Egyes esetekben kiköveteli a változást, más esetben meg megelégszik a hétköznapok színesítésével. Mindkét helyzetben szükség van arra, hogy Te dönts! Ne legyél elhamarkodott, néha egy-egy új lehetőséget vonzóbbnak gondolsz, mint amilyen a valóságban.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Ezen a nyári héten az összes újdonságot nyitottan, barátságosan fogadod. Ha családalapításra vágysz, most jó eséllyel indulsz. Okos döntést hozol, és meglátod hosszútávon elégedett leszel.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Az anyagiakat tekintve fel kell készülnöd. Jó nagy kiadásokra számíthatsz. Érdekes módon nem bánod, inkább jólesik ha költekezekhetsz. Ha ebben a hónapban utazol nyaralni, alaposan töltsd fel a bankszámládat, ha pedig munkahelyváltás is szerepel a terveid között, végre megmozdul az állóvíz.
 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ez a hét gondoskodásra, áldozatvállalásra késztet. Időnként ezeket a területeken túlzásokba is eshetsz. Fordulj szeretettel barátaid és a párod felé.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés