Parfüm Horoszkóp 2020. január

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Tőled idegen dolgokra vehetnek rá a januári csillagállások: munkádban képes leszel a megszokottnál jóval nagyobb türelmet gyakorolni, mellette pedig számodra új hobbikra is szert tehetsz. Szerelmi életedben végre pont kerülhet egy kellemetlen helyzet végére, így eggyel kevesebb dolog miatt kell, hogy fájjon a fejed. Tiszta lappal léphetsz bele egy új élethelyzetbe!

Parfüm ajánló: február
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Az egészséged január folyamán követelhet némi pihenőt – hogy megelőzd az ágynak esést, nem árt, ha tudatosan erősíted az immunrendszered, meditálással pedig tisztítod a lelked! Szívügyekben a kommunikáció kerül előtérbe. Noha erős akaratoddal mindig eléred a célod, ezúttal muszáj lesz beszélni is a vágyaidról. Uránusz a munkádban újításra fog ösztönözni, így végre kijjebb léphetsz a komfortzónádból.

Parfüm ajánló: február
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A szokásosnál is szívesebben kommunikálsz az év kezdetén, minden tudásod meg szeretnéd osztani másokkal. Kapcsolatod most a csillagok ösztönzésével új szintre léphet, szingliként pedig valósággal vibrálsz majd – kiszemelt jelölted is látni fogja, milyen lehengerlő vagy! Munkád során jó eredményeket érhetsz el, de nem konkrét tevékenységnek, hanem stratégiai ötleteidnek köszönhetően.

Parfüm ajánló: február
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Motivált vagy és energikus, örömmel tervezgeted a 2020-as éved. Mivel nem várható diszharmonikus állapot, betegség most a csillagok szerint nem fenyeget. Családi életed nyugodt, boldognak érzed magad a szürke hétköznapok sodrásában is. Munkádban ezzel szemben adódhatnak olyan félreértések, amelyet csak kommunikáció útján tudsz majd elrendezni, akkor is, ha ez elsőre kellemetlen feladatnak tűnik.

Parfüm ajánló: február
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Január hónap több ponton is a versengésről szólhat, bár nem idegen számodra, hogy az embereknek az kell, ami a tiéd… Újabb irigyeket szerezhetsz szakmai sikereiddel, aminek anyagilag is lesz látszata. Egészségedre érdemes odafigyelni, hajlamos lehetsz keveset aludni ebben az időszakban. Szerelmi téren egy új, bizsergető kapcsolat ütheti fel a fejét – ez örvendetes, ha szingli vagy, párkapcsolat esetén pedig légy óvatos, inkább az eszedre hallgass!

Parfüm ajánló: február
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Egyébként is jellemző rád a tudatosság, az évkezdéssel viszont még erősebb fókusz kerül majd a mozgásra, táplálkozásra az életedben. Kapcsolatodban az adok-kapok egyensúly eltalálása játssza majd a főszerepet, míg szingliként ismét előtérbe kerül az önismeret és a vágyaid tudatosítása. Munkádban jól fog menni az érdekérvényesítés, és kivívhatsz egy olyan elismerést is, amit régóta szerettél volna.

Parfüm ajánló: február
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Fokozott igényed van némi időtöltésre a barátaiddal, amire a sportolás és a bulizás is remek opciónak tűnik. A lényeg, hogy nagyon pörögsz az évkezdéssel, nálad nyoma sincs téli depressziónak, sőt! Flörtölgetős kedvednek köszönhetően randik sora vár rád. Ha párban vagy, akkor viszont vigyázz a kacérkodással, mert féltékenység és konfliktus is lehet a vége. Munkádban kicsit lassúnak érzed a tempót, felmerülhet benned a váltás gondolata.

Parfüm ajánló: február
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Kissé frusztrált lehetsz a tested miatt, ezért vadul vágsz neki az életmódváltásnak – ne aggódj, működni fog az kíméletesebben is. Szerelmi téren a szenvedély minden eddiginél fontosabb szerepet kap, és jó eséllyel válik valóra több vágyad is! Karrieredben a fejlődési igényt most a pénzcentrikusság válthatja fel, és ha elég körültekintő vagy, február közepéig sikeres ügyleteket bonyolíthatsz majd.

Parfüm ajánló: február
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Kompromisszumkészséged és alkalmazkodásod bizony próbára teheti ez a hónap, de cserébe bőven tartogat majd kedvező lehetőségeket is. Fitt és energikus leszel, amit kapcsolatodban is kihasználhatsz: aktivitásodra a párod is vevő lesz, szingliként pedig tele lehetsz a jövés-menés során ismerkedési lehetőségekkel. Munkádban érhet némi stressz, nehezen tartod a határidőket, és eleve szívesebben foglalkozol inkább a hobbijaiddal…

Parfüm ajánló: február
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Január folyamán végre önmagadra is jut majd időd, ezt mind a külsőd, mind az egészséged meghálálja majd, feltöltődsz és megújulsz! Szerelmi életedben lehet, hogy élesebb határokat kell majd húznod ahhoz, hogy a kapcsolat harmonikusabban működhessen tovább. Virágzás köszönt be a munka terén, ami neked kulcsfontosságú terület. Tele leszel motivációval, de fontos, hogy teljesen hagyd figyelmen kívül a rosszakaróidat!

Parfüm ajánló: február
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Némi stressz ledönthet a lábadról akár fizikálisan is, amikor az év kezdetével nem úgy alakulnak a dolgaid, mint elképzelted. Párkapcsolatodban lehetőséged lesz több nézeteltérés tisztázására is, ha pedig egyedül vagy, a baráti viszonyaidban várhatóak hasonló események. Váratlan siker érhet a karrieredben, ami új lehetőségeket hoz: ne bizonytalankodj, hogy élj-e vele! Ez az út számodra a lehető legjobb.

Parfüm ajánló: február
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Az évkezdéssel eluralkodhat rajtad a tervezés és az életmódváltás vágya, olyasmivel kezdesz foglalkozni, ami eddig nem annyira volt jellemző. Pároddal most nagyon fontos, hogy kiszálljatok a mókuskerékből, és akár évek múltán is randevúzzatok, különben a Hold kissé frusztrálttá tehet. A karrier terén ezzel szemben tele vagy lendülettel és elszántsággal, több sikert hozó ötlet is kipattanhat a fejedből, ami hosszú távon teheti jobbá az életed.

Parfüm ajánló: február

Parfüm Éden Magazin

betöltés