Parfüm Horoszkóp 2017. 24.hét 2017. június 12. - 2017. június 18. 22.hét 25.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Koncentrálj a pénzügyeidre. Illúziók bűvöletébe kerülhetsz, amelyek gátat szabnak a józanságodnak. Szerencsére gyorsan sutba dobod a túlzott nagyvonalúságot. Figyelsz a részletekre és a legapróbb hiba láttán is felszólalsz.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Pezseg körülötted az élet! Szerelem, jóízlés, esztétikai és kulináris élvezetek kísérik az útjaidat, Te pedig csak kapkodod a fejed. Legszívesebben valamennyi lehetőséget kiaknáznád, de azért légy óvatos, és ne hanyagold el a kötelességeidet!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Egy születésnapos különösen, ha annyira aktív mint Te, sokkal nagyobb figyelmet követel magának, mint amennyi most körülvesz. Mindent megteszel, hogy magadra irányítsd mások figyelmét. Elsősorban a párkapcsolatodban sikerül eredményt elérned, bár néha vitatkoznod kell. Tartsd be a szabályokat!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Most éppen a vállalkozó kreatív fázisban vagy. Érdemes kihasználni ezt az időszakot! Ebben a hónapban inkább a munkád felé fordulj, így elkerülheted azokat a feszültségeket, amelyek magánéletedben jelentkezhetnek.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Azt mondják az oroszlán lusta, pedig ez csak a látszat. Amíg szemlélődik, azért pörög az agya. A héten a Merkúr helyzete megnöveli a kreativitásod olyan dologgal hívhatod magadra mások figyelmét, amely kifejezetten előnyös lesz a számodra. Egy külföldi munka is kilátásban van, de nagy alapossággal vizsgáld meg a körülményeket. 

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Sokat profitálhatsz abból, ha ügyelsz a kommunikációra. Minden adott, hogy megcsináld a szerencsédet, ha ügyesen bánsz a régi, de különösen az új ismeretségekkel. Nem kell más, csak Te meg némi humorral és lazasággal közelíteni másokhoz. :) 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Folyamatosan társaságot keresel. Kipróbálod a legújabb kommunikációs formákat, eszközöket is. Egyes esetekben egy régi szerelem felbukkanása számvetésre késztet. Ez a nyár valóban nagyon nagyon sok izgalmat hoz a számodra.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Nagy energiával tölt fel ez a hét, de nagy segítségedre lesz abban is, hogy teljesülnek régi vágyaid. Anyagi szempontból is kedvező ez, olyan összeg érkezhet, amelyet elveszettnek hittél. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Kapcsolati területen eleinte türelmetlen és fellengzős leszel, később szeretetteljesen barátságosan viszonyulsz azokhoz, akik közel állnak hozzád. A korábbi túlzott optimizmusodat a tehetségedbe és kitartásodba vetett hit váltja fel.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Bármi is volt amire az elmúlt időszakban gondoltál most teljesül. Különösen a szakmai életedben számíthatsz amúgy előrelépésre. Vedd észre, hogy mások mennyire értékelnek. Ez az érzés még nagyon messzire repíthet, pénzügyre azonban figyelj.
 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ember barátságból jelesre vizsgáztál, ez most egészen más minőségben jelentkezik Nálad. Akivel jót teszel valóban hálás szívvel gondol rád. Ennek még pozitív következménye lehet.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Eljött a nyár és egy tervbe vett külföldi utazásnak is most  jött el az ideje. Partnerkapcsolatodban is kedvező a csillagállás. Ha korábban valamiért nehezteltél  is, már más szemmel nézed azt, akit szeretsz.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés