ÁSZF

 

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Szerződés nyelve: magyar

Szerződés formája: írásos szerződés

Szállítás és garancia

Szállítási és fizetési feltételek

A webáruházban kiválasztott és megrendelt termékeket 3-5 munkanapon belül szállítjuk házhoz. A megadott időintervallum csak irányadó, ettől a raktárkészlet és a kapacitás függvényében hosszabb és rövidebb szállítási határidő is lehetséges. Amennyiben ezen idő alatt nem tudnánk kiszállítani a megrendelt termékeke(ke)t, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén és egyeztet a lehetőségekről. Készlethiány esetén a beérkezett termékről azonnal értesítjük, Ön megválaszthatja, hogy igényt tart-e továbbra is a megrendelésére vagy eláll a vásárlástól.

 

Szállítási módok:

Házhozszállítás:
Termékeinket szerződött partnereink szállítják házhoz, a fizetés utánvétellel történik.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni kivülről és ha a csomag sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében értesítsék a vevőszolgálatot.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14, azaz tizennégy napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (ami a szállítási költséget is tartalmazza) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.


Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru Eladó székhelyére történő visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keressen meg minket az ugyfelszolgalat@parfumeden.hu e-mail címen.

Fizetési mód:

Utánvétes fizetés az áru átvételekor készpénzben, Ön a szállítónál intézi

 

A vásárlástól való elállás joga


A vevő az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt termék csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevőszolgálatra.
A Parfüm Éden Online Parfüméria kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat.
FONTOS! A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.

Jótállás, Szavatosság:

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak.

Bármilyen garanciális kérdése lenne, írjon levelet az ugyfelszolgalat@parfumeden.hu e-mail címünkre.


A Parfüm Éden Online Parfüméria előzetes bejelentés és indoklás nélkül módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait. Minden módosítás a megjelenés időpontjában lép életbe.

A Parfüm Éden Online Parfüméria nem vonható felelőségre semmilyen külső vagy közvetlen hibáért, kárért.
(pl: üzemzavarból, információtovábbítási késedelemből adódó, vírusok okozta, vonal, vagy rendszerhibából adódó kár)

betöltés