A világ legdrágább parfümjei

2016. Január 05.

Bár a Parfüm Édenben már pár ezer forinttól találsz eredeti, női, vagy férfi illatokat, és a jelenlegi legdrágább parfümünk is csak 73.600 forint (Tom Ford Jasmin Rouge 100 ml edp) vannak olyan parfümök, melyek elképesztő összegekbe kerülnek. Most megtudhatod, melyik a világ 3 legdrágább parfümje, miközben elképesztő meglepetésben lesz részed.

A Parfüm Éden utánajárt: a világ legdrágább parfümjei


Magyarországon még mindig kevesen beszélnek angolul, ezért az interneten a honlapok egymást másolva írják a rossz információkat, arról, melyik a világ legdrágább parfümje, és az mennyibe kerül? Ezért mi tényleg utánajártunk és döbbenetes dolgokat találtunk!

 

A 65 000 000 forintos parfüm


A világ harmadik legdrágább parfümje a Baccarat Les Larmes Sacrees de Thebes: ennek az ára 6800 USD/uncia. Egy uncia 28 milliliter. Tehát egy 30 millis ebből a parfümből nagyjából 2 000 000 forint. A parfüm üvege egy piramis alakú kristály. Jázmin, és rózsa illatú igen erős egyiptomi hatásokkal.

 

A világ második legdrágább parfümje a Clive Christian No1 Imperial Majesty Parfüm. Ez már egy kicsit drágább: az ára 12 800 USD/uncia. Tehát egy 30 millis ebből a parfümből nagyjából 3 800 000 forint. Igazából ez a parfüm a Guinness rekorder, mert ez a világ legdrágább parfümje. Hogy akkor ez most hogy is van, hogy a  világ 2. legdrágább parfümje a legdrágább? Mindjárt kiderül….
Egyébként ennek a parfümnek a különlegessége, hogy mindössze 10 üvegcsényit készítettek belőle, és az is érdekes, hogy hatalmas kiszerelésű, mert 17 unciás, ami azt jelenti, hogy majd fél liter. Csakhogy mivel unciánként 12 800 dollár az ára, ezért egy üveg parfüm: 215 000 dollárba került. Ez körülbelül 65 000 000 forint. Ezért ő a legdrágább, mert minimum 65 000 000-t kell kifizetned egy üvegért, akkor is, ha még csak most jön az első.
 
A világ legdrágább parfümje: hihetetlen, de a tiéd lehet, most!


Nos, ezt a márkát ismerd. Ő egy DKNY parfüm. És ő a világ legdrágább parfümje: a DKNY Golden Delicious Million Dollar Fragrance Bottle. Kitalálod? Igen. Az ára 1 000 000 dollár. De nem az illata miatt kerül ennyibe, hanem mert neves designer tervezte az üveget. Az üveg 14 karátos arannyal van körbefuttatva. Van az üvegben 15 darab pink színű Sri lankai gyémánt (1,6 karát) türkiz, rubin, Ausztráliából: minden, ami drágává teszi: az üveget. Olyannyira, hogy a parfümös üveg 2900 darab drágakövet tartalmaz.


És most jön a döbbenetes meglepetés: nem a parfümöt fizeted ki, hanem az üveget, mert ez nem egyedi parfüm.
Annyira nem az, hogy akár most, ide kattintva megvehetett tőlünk a világ tényleg legdrágább parfümjét >>>


A DKNY nagy dobása ugyanis az volt, hogy nem új illatot kreáltak, hanem új üveget. Ezért lett parfüm 1 000 000 dollár. És hogy még egy csavar legyen a történetben: minden eladott parfüm árát az Afrikai Éhezők megsegítésére utalták. Hihetetlen, de így igaz.
 
Kattints, és vedd meg a világ legdrágább parfümjét magadnak: és meséld el a barátaidnak a történetét: DKNY Golden Delicious


Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés