A top 3 popsi, amiért megőrülnek a pasik, plusz amit utálnak.

2016. Augusztus 20.

Állítólag 100 nőből alig 5-8 (ami mindössze 5-8%) az, aki elégedett a popsijával. Legtöbb nő álma a kerek, és pici popsi, mert azt gondolják, hogy a pasik azt szeretik a legjobban.

Pedig ez nem feltétlen van így. Nemrég (egyszerre) kétféle kutatás is készült popsiügyben: az egyikben megkérdezték a pasikat, hogy melyik a nekik legjobban tetsző popsi, a másik kutatásban pedig felnőtt tartalmú oldalakon nézték, hogy mire keresnek (titkon) a férfiak. 

 

 

Az összesített eredmény meg fog lepni!

 

⓷ A pasik által a harmadik helyre rangsorolt popsi: az ÁTLAGOS. A férfiak imádják a se nem nagy, se nem kicsi, se nem löttyedt, se nem extra kemény popsit. Az átlagosat. Vélhetően azért, mert ezzel találkoznak a legtöbbet. 

 

⓶ A második helyezett: a kidomborodó. Ugye, azt hitted, hogy a pasik a pici, kerek popsiért rajonganak, ennek ellenére ez nem így van: ha domborodik, az majdnem mindent visz. A nagy és kerek popsi a második helyezett.

 

⓵ A legjobb/legszebb popsi a férfiak szerint az ÁPOLT popsi. Nem a legkerekebb, nem a legkeményebb, nem a legkidomborodóbb: hanem az, amelyik szőrtelen, sima, ápolt, nincs pattanás, nincs semmi nem odaillő, tehát láthatólag odafigyelnek rá. 

Eláruljuk azt is mi az, amit a férfiak a legkevésbé szeretnek? Az „ernyedt” popsit. Azt mondják, annál minden jobb: az is, ha nagy, ha széles, ha lapos: bármilyen lehet, csak ernyedt ne legyen. 

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés