Bio Rehab Hajnövekedést Aktiváló Tonik

Erő – a hajszálak teljes hosszában!

A hajnövekedés aktivátor tonikot a fokozott mértékű hajhullás megakadályozására fejlesztettük ki. A szer aktív összetétele közvetlenül a hajtüszőkre fejti ki hatását, ily módon biztosítva a komplex hatást:

– segít megszüntetni a hajhullást

– serkenti az új hajszálak növekedését

– elősegíti a faggyúmirigyek normális működését

– javítja a hajszálak tápanyagellátását, visszaadva azok életerejét és szépségét

– segít a hajnak kivédeni a negatív külső hatásokat

 

AKTÍV ÖSSZETEVŐK

Ganoderma (pecsétviaszgomba)

A pecsétviaszgomba kivonata védelmet nyújt a hajnak az ártalmas környezeti hatásokkal szemben.

Ázsiai ginzeng

Az ázsiai ginzeng kivonata serkenti a vérnek a fejbőrben végbemenő mikrokeringését, javítja a hajhagymák tápanyagellátását, csökkenti a hajhullást.

Angyalgyökér

Az Ashibata (Holnaplevél – Angelica keiskei) gyökeréből készült kivonat szerves savakat, valamint fitoszterineket – fájdalom-, viszketés- és gyulladásgátló anyagokat tartalmaz, amelyek erősítik a sejthártya szerkezetét.

Gyömbér

A gyömbérgyökérből készült kivonat serkenti a vérkeringést javítva ezáltal a hajhagymák tápanyagellátását. Gyorsítja a haj növekedését, erősíti a hajszálakat.

Lepényfa (gledícsia)

Az ausztráliai lepényfa termése szaponinokat tartalmaz – olyan természetes eredetű glikozidokat, amelyek habot képeznek és kíméletesen tisztítják a fejbőrt és a hajat. A gledícsia bioaktív komponensei ezen túlmenően aktívan ápolják a fejbőrt, helyreállítják a hajszálak szerkezetét, könnyen kezelhetővé és rugalmassá varázsolják a hajat.

Fehér eperfa

A fehér eperfából készült kivonat hasznos anyagokkal tölti fel a fejbőrt, táplálja a hajszálak gyökerét, erősítve ily módon a hajnövekedést.

 

Alkalmazás:

Egy vattakorong segítségével vigye fel a tonikot a hajhullás helyére, néhány percen keresztül dörzsölje be a hajszálak tövébe! Az eljárást naponta, reggel és este ismételje meg! Nem kell lemosni. A kúraszerű alkalmazás ajánlott időtartama – 30 nap.

 

Tiande
unisex
50 g
6 710 Ft
db
Ismered ezt a terméket?

Értékelés:

betöltés