Tavaszi parfüm megújulás 2017

2017. Március 05.

Ha most azt gondoltad, hogy összeírtunk Neked egy top 7, hat, vagy öt virágos illatú parfüm listát, vagy azt a 4 parfümöt, amelyik a legígéretesebb idén tavasszal, esetleg azt a kilencet, amit mindenki meg fog venni - tévedsz.
Mi azokat az okokat szedtük Neked össze, amiért érdemes tavaszi parfümre váltanod a téli illatodat - azt, hogy melyik lesz az, a Parfüm Éden kínálatából, Rád bízzuk!
Mi, csak az okokat mondjuk.

 

Télből a tavaszba: a természet diktál

Akkor amikor végre eltűnik a hó, a hideg és a természet nem a sűrű avar, az ózondús eső, a fakéreg, hanem a hamisíthatatlan tavasz illattal támad, ideje elgondolkodnod azon, hogy az örök változás ellen, vagy mellé állsz-e a saját parfümöddel?

Hidd el, nem érdemes ellenállnod - és ezt nem azért mondjuk, mert szeretnénk Neked eladni egy tavaszi parfümöt, (lehet, hogy van a tavalyiból még a polcodon) hanem azért, hogy együtt éld át a természettel a megújulást.

Elmondjuk, milyen praktikus okai vannak annak, hogy legyen egy tavaszi parfümöd, (is) a döntés azonban a Tiéd.


Nehezek, nyomasztóak

A téli illatok, tavasszal nehezek, nyomasztóak tudnak lenni, hiszen általában fás, fűszeres jegyűek, amelyeknek az (is) a feladatuk, hogy egész nap „erősen” lehessen őket érezni: át kell üssenek legalább a pulcsidon, de néha a kabátodon is. Ezért viseled őket télen.

Tavasszal azonban a könnyed illatokat érdemes előtérbe helyezni, mert a parfümödnek már nem kell „küzdenie” azért, hogy érezhető legyen akkor, ha csak egy vékony pólót (blúzt) viselsz.


 

Ne maradj ki a tavaszból

Tavasszal minden könnyebb: langyos a levegő, süt a nap, a fák virágba borulnak és a madarak reggel éneklik Neked a könnyed dalaikat. Ha Neked ekkor a szoknyádhoz még mindig a nehéz, fás téli illatod van, akkor egyszerűen tönkreteszed, magadban a tavaszt és nem fogod tudni élvezni: a saját illatod elnyom minden mást. 


Jönnek az újdonságok

Be kell, hogy valljuk, hogy azért ebben van egy kis marketing: mindenki elkezdi használni a lágy, kellemes, „tavaszias” színeket, a parfümök megújulnak, a divatházak az új „tavaszi” kollekciókkal, illatokkal jönnek ki.

Ha azt mondod, hogy az orrodnál fogva vezetnek, igazad van, de ne feledd, hogy Te is akarod: szívesebben eszel tavasszal cseresznyét, mint mandarint és a sült gesztenye illatát is elfelejted abban a pillanatban, amikor megérzed a dinnyéjét.

Itt az idő, hogy szétnézz, melyik tavaszi parfüm állna Neked a legjobban - azért, hogy lendületbe kerülj.


 

Fedezd fel a tavaszt

Pszichológusok szerint könnyebb felfedezni valamit, ha azonosulsz, nem ellenállsz. A tavasz és a tavaszi illatok ilyenek.

Ha lecseréled a parfümödet egy lazább, kellemesebb, légiesebb, igazán tavaszi, virágos illatra, azonnal a tavasz részévé válsz Te is, és nem látod, hanem meg- és átéled.

Legalábbis a kicsit szentimentális pszichológusok szerint, akik (szerintünk) ezt a tanulmányt tavasszal írták. Brit tudósokkal karöltve. De, hogy Coelho itt volt, az biztos. 


 

Mert, egyszerűen megérdemled.

Mi a Parfüm Édennél azt mondjuk, felejts el minden indokot, amit leírtunk és egyszerűen azért cseréld le a téli parfümödet tavaszira, mert jár Neked, és mert Te is tudod, hogy egy új illat szuperül feldobja a napjaidat (és a pasidnak, csajodnak is tetszeni fog)

 

Kattints ide és nézd meg a parfümkínálatunkat, és érezd magadban, a tavaszt >>


Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés