Sztárok kedvenc parfümjei

2016. November 20.

Imádod, ha a kedvenc parfümöd illatos felhőként ölel körbe? Nyugi, a sztárok is pontosan így vannak ezzel. És nemcsak reklámozni szokták a finomabbnál finomabb illatokat, hanem gyakran saját parfümöt is piacra dobnak. Sőt, még ennél őrültebb dolgokra is képesek!
Nézzünk kicsit körül a sztárok birodalmában: ők milyen parfümöket szeretnek?

Katalin brit hercegné öltözködésével a klasszikus stílust képviseli, így nem meglepő, hogy az illatok terén is hasonló az ízlése. Az esküvőjén Illuminum White Gardenia Petals parfümöt fújt magára, ami egy stílusos, elegáns illat hófehér virágokból. Természetesen a híres esküvő után annyira közkedvelt lett az illat, hogy aki meg akarta vásárolni, annak először várólistára kellett jelentkeznie.

Angelina Jolie-ról biztosan egy buja, érzéki illat jut az eszedbe, igaz? Pedig a dögös színésznő a hétköznapokon szívesebben fúj magára uniszex, férfias illatokat. Persze amikor végzet asszonyaként jelenik meg a vörös szőnyegen, akkor ő is dívásabb illatot választ, a Carolina Herrera Herrera a kedvence. Brad Pitt előszeretettel vásárolt parfümöket híres feleségének, ezután vajon ki fogja őt meglepni új illatokkal?

És mi a helyzet Angelina örök riválisával, Jennifer Anistonnal? Nos, ő sokféle illatot kedvel, mint például a Miss Dior-t vagy az Anais Anais-t, de szívesen fújja be magát saját parfümjeivel is, például a Near Duskkal.

 

 

Sarah Jessica Parker nemcsak divatikon, hanem a nevével fémjelzett parfümök is nagyon népszerűek. Ő maga pedig teljesen fanatikus: el sem tudja képzelni az életét parfümök nélkül, sőt amikor az egyik kedvenc parfümje gyártását abbahagyták, felvásárolta a gyártól a teljes megmaradt készletet, hogy még sokáig használhassa a szeretett illatot!

 

 

Beyoncé évek óta rengeteget keres saját parfümjeivel, tinédzserkorában azonban - sok fiatal lányhoz hasonlóan - Ő is anyukája készletét dézsmálta meg, aki a 273 by Fred Hayman illatot használta akkoriban. Lehet, hogy ma már Ő fújja magára a lánya parfümjeit?

A végére egy igazi klasszikust hagytunk: Marilyn Monroe-t, akiről köztudott, hogy hálóing helyett egy csepp Chanel No 5. parfümben aludt. Ő tette sikeressé ezt a rendkívül népszerű illatot, amelyet szívesen fúj magára Eva Mendes, Jessica Alba, Kate Moss, Nicole Kidman, Victoria Beckham  és Donald Trump felesége, Melania is.

Ugye, milyen szuper, hogy egy kicsit mi is sztárnak érezhetjük magunkat, ha magunkra fújjuk a kedvenc parfümünket? 

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés