Paris Hilton Paris Hilton

10001734
Paris Hilton
Eau De Parfum
női
100 ml
virágos-gyümölcsös
11 590 Ft
116 Ft / ml
db
Arwen
2011. Február 28.
1  2  3  4  5
...nos, ezzel a parfümmel sokáig nem voltam még köszönőviszonyban sem, Paris miatt, mert nem igazán szimpatikus számomra a botrányhős milliomoscsemete. De egy napon a húgomon valami istenien finom, puha-édes, virágos -gyümölcsös csodát véltem megillatolni, és amikor megkérdeztem mi van rajta, hát ez a PH volt a válasz. Akkor már nem tudtam elkerülni. Én is beszereztem magamnak, és borongós napokon ősszel-tavasszal.nyáron mindig ezt teszem fel, vagy ha más nem, egy nehéz nap után egy csepp a csuklómon tutira felderít. Egy pezsgő, sziporkázó kis csoda, a tartóssága viszont közepes.
Kiss Margit
2011. Február 08.
1  2  3  4  5
Paris Hiltonnak nincs külön szüksége reklámra. Modell, örökösnő.
Amerre jár fotósok követik, bármit tesz, megjelenik az újságban.
Az első parfüm a Hilton lány nevével, ami követi különcködését és temperamentumát. Steve Demercado és James Krivda tervezte almával, naranccsal és dinnyével tették a fejjegyet érzékivé és csábítóvá.
Szívjegye gazdag virágokban, édes és tiszta köszönhetően a jázminnak, fréziának, liliomnak és tubarózsának. Alapjegyét az ylang-ylang ékesíti, tejszer-porszer és intenzív szantálfával, pézsmával és tölgymohával. Ajánlom a különc, magukra fokozottan adó, stílusos és karizmatikus nők számára.
Berta
2011. Február 02.
1  2  3  4  5
Egyet értek az előzővel. Aki ilyen parfümöt visel, az nem marad észrevétlen.
Sz.
2011. Január 27.
1  2  3  4  5
Pont olyan figyelemfelkeltő, mint akiről a nevét kapta, így exhibicionista Nőknek kifejezetten ajánlom. Intenzív virágos, gyümölcsös illat, szerintem a legjobb Paris Hilton parfüm.
Ismered ezt a parfümöt?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés