Kenzo L'eau Kenzo

10001311
Kenzo
Eau De Toilette
női
30 ml
virágos-vizes
10 990 Ft
366 Ft / ml
db

Kenzo L'eau Kenzo

Eau De Toilette női

100 ml
23 690 Ft
vmonika
2011. Július 26.
1  2  3  4  5
Kedvesem hozta névnapomra az első üveg L'eau Par Kenzo parfümöt, tehát ő választotta, neki tetszett meg a boltban az illata.
(Lányok, figyelem! Úgy tűnik, a pasik szeretik ezt az illatot! :))
A bőrre fújva természetesen mindenkire "ráalakul" az illat, keveredik a használója saját illatával, így mindenkinél egyedi kombinációk születnek.
Nagyon kellemes, könnyed, tiszta illat, ami a nőiesség tisztaságát is közvetítheti, miközben magában hordozza a varázslatos változatosságot, ahogy az idő során óráról órára változik az összetevők intenzitása.
Eleinte virágillatú, majd kicsit mintha áthatná a mentol is. A gyümölcsök friss aromája is átsejlik egy kis idő után.. nagyon érdekes, friss, tiszta illat.
Arwen
2011. Február 28.
1  2  3  4  5
Virágos, vizes jegyek, elképesztő harmónia, nyugalom és tisztaság jellemzi ezt a parfümöt.Különleges alkotóelemei, a vanília, a lila orgona, a barack, vagy a menta csak egy-egy apró magyarázat arra, miért olyan unikális és kedvelt illat. Nagyon elterjedt, leginkább nyárra ajánlanám, könnyedsége miatt, de sok olyan nőt ismerek, akiknek ez a signature scent-je, tehát az alapillata, és mindig ezt használja nappalra. Bátran ajánlom, nem lehet tévedni vele.
Koncz Rozália
2011. Február 06.
1  2  3  4  5
csodás illata van!!!mindenkinek ajánlani tudom
Parfüm Éden
2011. Február 06.
1  2  3  4  5
A víz sok dolgot jelképez: mindenekelőtt az élet- és az ifjúság forrása, a tisztaság, az egészség és az örökkévalóság. Ezt a parfümöt annak a nőnek alkották, aki egyszerű és boldog. Virágos-vizes kategória, melyben a menta frissessége és a lótusz tisztasága adja az alaphangot, amit a rózsaszín bors áraszt el melegséggel.
Kenzo L'eau Kenzo a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

További Kenzo L'eau Kenzo termékek

Kenzo L'eau Kenzo

Kenzo L'eau Kenzo

Eau De Toilette férfi 50 ml

Kenzo L'eau Kenzo

Kenzo L'eau Kenzo

Eau De Toilette férfi 30 ml

Kenzo L'eau Kenzo

Kenzo L'eau Kenzo

Eau De Toilette férfi 100 ml


betöltés