Kenzo L'eau Kenzo

10001310
Kenzo
Eau De Toilette
női
100 ml
virágos-vizes
28 990 Ft
290 Ft / ml
db
vmonika
2011. Július 26.
1  2  3  4  5
Kedvesem hozta névnapomra az első üveg L'eau Par Kenzo parfümöt, tehát ő választotta, neki tetszett meg a boltban az illata.
(Lányok, figyelem! Úgy tűnik, a pasik szeretik ezt az illatot! :))
A bőrre fújva természetesen mindenkire "ráalakul" az illat, keveredik a használója saját illatával, így mindenkinél egyedi kombinációk születnek.
Nagyon kellemes, könnyed, tiszta illat, ami a nőiesség tisztaságát is közvetítheti, miközben magában hordozza a varázslatos változatosságot, ahogy az idő során óráról órára változik az összetevők intenzitása.
Eleinte virágillatú, majd kicsit mintha áthatná a mentol is. A gyümölcsök friss aromája is átsejlik egy kis idő után.. nagyon érdekes, friss, tiszta illat.
Arwen
2011. Február 28.
1  2  3  4  5
Virágos, vizes jegyek, elképesztő harmónia, nyugalom és tisztaság jellemzi ezt a parfümöt.Különleges alkotóelemei, a vanília, a lila orgona, a barack, vagy a menta csak egy-egy apró magyarázat arra, miért olyan unikális és kedvelt illat. Nagyon elterjedt, leginkább nyárra ajánlanám, könnyedsége miatt, de sok olyan nőt ismerek, akiknek ez a signature scent-je, tehát az alapillata, és mindig ezt használja nappalra. Bátran ajánlom, nem lehet tévedni vele.
Koncz Rozália
2011. Február 06.
1  2  3  4  5
csodás illata van!!!mindenkinek ajánlani tudom
Parfüm Éden
2011. Február 06.
1  2  3  4  5
A víz sok dolgot jelképez: mindenekelőtt az élet- és az ifjúság forrása, a tisztaság, az egészség és az örökkévalóság. Ezt a parfümöt annak a nőnek alkották, aki egyszerű és boldog. Virágos-vizes kategória, melyben a menta frissessége és a lótusz tisztasága adja az alaphangot, amit a rózsaszín bors áraszt el melegséggel.
Kenzo L'eau Kenzo a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

További Kenzo L'eau Kenzo termékek

Kenzo L'eau Kenzo

Kenzo L'eau Kenzo

Eau De Toilette férfi 100 ml


betöltés