Karácsonyi szállítási információ

 

KARÁCSONYI SZÁLLÍTÁSI REND WEBÁRUHÁZUNKBAN

Ahhoz, hogy karácsonyig, azaz december 24-ig mindenképpen megérkezzen a csomagod, legkésőbb az alábbi időpontig kell leadnod a megrendelésedet:

2022. december 19. 14:00*

(*Csak a raktáron lévő termékek esetében érvényes!)

 

Budapesti kiszállítási címre 2022. december 23-ig történő leadással direktfutáros kézbesítéssel tudunk rendelést felvenni csak és kizárólag EGYSZERI FIX kézbesítési kísérlettel KÜLÖN DÍJAZÁS fejében. Ez a megrendeléskor külön választandó.

 

Extra KARÁCSONYI KÉZBESÍTÉSRE is van lehetőség idén, azaz 24., 25. és 26-ára kérhető kiszállítás külön díjazás fejében - kizárólag aktuális raktáron lévő termékeink esetében. Ezt előre kell jelezni és úgy leadni a megrendelést.

Amennyiben utolsó utáni pillanatban szükség lenne ajándékra és biztosra akarsz menni, írj mailt és válaszban megküldjük az azonnal feladható termékeink listáját.


 

Ez után leadott megrendelések feldolgozása és teljesítése, a csomagok feladása és kiszállítása december 27-től kezdődik

Két ünnep között folyamatosan szállítunk, végig nyitva leszünk 

 

A Parfüm Éden csapata és a futárszolgálat munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki időben megkapja a megrendelését, ám mivel emberek vagyunk, így hibázhatunk vagy előfordulhat előre nem látott esemény, ami miatt ez meghiúsulhat. Így felelősséget nem tudunk vállalni ezért! 

Kérjük, mindenki előre átgondoltan, időben adja le rendelését, hogy esetleges készlethiány esetén is találhassunk alternatív megoldást az ajándékok időben történő megérkezésére, illetve olyan szállítási címet válassz, ahol munkaidőben biztosan át tudja adni a futár, első kézbesítésre!

 

Kellemes Ünnepeket kívánunk minden Kedves Vásárlónknak és családjaiknak!

 


betöltés