Karácsonyi szállítási információ

 

KARÁCSONYI és 2020. év eleji SZÁLLÍTÁSI REND WEBÁRUHÁZUNKBAN

Ahhoz, hogy karácsonyig, azaz december 24-ig mindenképpen megérkezzen a csomagod, legkésőbb az alábbi időpontig kell leadnod a megrendelésedet:

2019. december 17. 9:00*

(*Csak a raktáron lévő termékek esetében érvényes!)

Ez után leadott megrendelések feldolgozása és teljesítése, a csomagok feladása és kiszállítása: 2020. január 6. után kezdődik

 

A Parfüm Éden csapata és a futárszolgálat munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy mindenki időben megkapja a megrendelését, ám mivel emberek vagyunk, így hibázhatunk vagy előfordulhat előre nem látott esemény, ami miatt ez meghiúsulhat. Így felelősséget nem tudunk vállalni ezért! Kérjük, mindenki előre átgondoltan, időben adja le rendelését, hogy esetleges készlethiány esetén is találhassunk alternatív megoldást az ajándékok időben történő megérkezésére. 

Az időben beérkezett megrendelések kezelésére ügyeletet tartunk 2019. december 18. és december 20. között, de új megrendeléseket karácsonyig történő kiszállítással egyedi kérésre sem fogunk tudni felvenni, mivel szállítópartnereink már nem fogják tudni kézbesíteni.


ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK ÉS IRODÁNK 2019. december 18. - 2020. január 6. között ZÁRVA VAN. 


betöltés