Gyakori kérdések

 

Mennyibe kerül a kiszállítás?

- Egy csomag szállítási költsége: 990 Ft Magyarország területén belül egységesen.

Hogy lehet az, hogy sokkal olcsóbbak itt a parfümök, mint a nagyobb drogériákban?

- Azért, mert mi sokkal kisebb árréssel tudunk dolgozni, mint ők, hiszen mi meg tudjuk spróloni a magas bérleti díjakat, rezsiköltségeket, illetve kevesebb alkalmazottal dolgozunk.

Megrendeltem a terméket, pontosan mikor kapom kézhez?

- A vállalt szállítási határidő átlag 3-5 munkanap, de esetenént ettől eltérő is lehet raktárkészlettől és a kapacitásainktól függően.

Pontosan hogyan működik a termékgarancia?

- Minden egyes termékünkre 100%-os garanciát vállalunk, tehát, ha Ön nem elégedett a termék minőségével, akkor vegye fel az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot és kollégánk tájékoztatja az ügymenetről.

Honnan tudom, hogy az általam megrendelt termék van-e készleten, azaz a vállalt szállítási határidőn belül megérkezik-e?

- Minden rendelésről automatikus válasz érkezik az Ön által megadott e-mail címre függetlenül attól, hogy van-e raktáron az adott termékből. Ez csak azt jelenti, hogy a rendszer befogadta a megrendelést. Amennyiben nincs raktáron az adott termékből, munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot az elérhetőségei egyikén és tájékoztatja a lehetőségekről.
Saját árukészlettel nem rendelkezünk, beszállítói árlistáról dolgozunk, így előfordulhat, hogy egyes termékeket esetlegesen nem tudunk beszerezni.

Hogyan történik a fizetés?

- Utánvétellel szállítjuk házhoz a megrendeléseket, tehát Önnek csak a csomag átvételekor kell fizetnie a futárnak.

Honnan tudom előre, hogy mikor érkezik pontosan a futár?

- A futárszolgálat munkanapokon 8-17 óra között szállít ki, így célszerű olyan címet megadni, ahol ezen időintervallum alatt át tudja venni a rendelést. Érdemes például a munkahelyi címet megadni.

betöltés