Gucci Bloom Acqua Di Fiori

A tavaly megjelent rendkívül népszerű Gucci Bloom parfüm után itt az első flanker az Acqua Di Fiori személyében. Alessandro Michele kreatív igazgató irányítása óta a divatház parfüm üzletágának szárnyalása új lendületet vett, más vonalat céloztak meg, mint ezelőtt és eddig úgy tűnik, hogy igen eltalálták az irányvonalat. Ez a második parfüm az ő vezetése alatt, amit piacra dobtak, a tömegek pedig kapkodják a fejüket és persze a termékeket is. Annyira eltalálták ezt a sorozatot, hogy olyanok is vásárolják, akik nem szerették korábban a Gucci illatait, többek között én is ezt a tábort erősítem. :)

A virágos illatkategóriájú kreáció kassziával és galbanum levéllel nyitja meg illat orgiáját, melyhez szívjegyében tubarózsa, jázmin és lonc társul, hogy elmélyítsen bennünket a színes virágcsokor élvezetének gyönyörében. A fejjegy akkordjai enyhe friss-zöldes jelleget csempésznek az összeállításba.
Alapjában a meleg pézsma és az egzotikus szantálfa található, akik kellően felmelegítik a kompozíciót és adják ki nekünk a parfüm mesés lelkét. 

Alberto Morillas ismét csodálatosat alkotott nekünk. A parfümkampány reklámarca a gyerekszínészként megismert Dakota Fanning, aki mindössze hatévesen lebilincselő alakítást nyújtott a Nevem Sam című filmben Sean Penn oldalán, és akinek sikerült reflektorfényben maradnia felnőttként is.
A lehető legjobb választás volt egy ilyen fiatalos, lendületes parfüm népszerűsítésére.

 
18239197
Gucci
Eau De Toilette
női
50 ml
virágos
23 690 Ft
474 Ft / ml
db

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Ajándékszett női

50 ml
28 990 Ft

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Eau De Toilette női

30 ml
16 890 Ft
Gucci Bloom Acqua Di Fiori a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés