Gucci Bloom Acqua Di Fiori

A tavaly megjelent rendkívül népszerű Gucci Bloom parfüm után itt az első flanker az Acqua Di Fiori személyében. Alessandro Michele kreatív igazgató irányítása óta a divatház parfüm üzletágának szárnyalása új lendületet vett, más vonalat céloztak meg, mint ezelőtt és eddig úgy tűnik, hogy igen eltalálták az irányvonalat. Ez a második parfüm az ő vezetése alatt, amit piacra dobtak, a tömegek pedig kapkodják a fejüket és persze a termékeket is. Annyira eltalálták ezt a sorozatot, hogy olyanok is vásárolják, akik nem szerették korábban a Gucci illatait, többek között én is ezt a tábort erősítem. :)

A virágos illatkategóriájú kreáció kassziával és galbanum levéllel nyitja meg illat orgiáját, melyhez szívjegyében tubarózsa, jázmin és lonc társul, hogy elmélyítsen bennünket a színes virágcsokor élvezetének gyönyörében. A fejjegy akkordjai enyhe friss-zöldes jelleget csempésznek az összeállításba.
Alapjában a meleg pézsma és az egzotikus szantálfa található, akik kellően felmelegítik a kompozíciót és adják ki nekünk a parfüm mesés lelkét. 

Alberto Morillas ismét csodálatosat alkotott nekünk. A parfümkampány reklámarca a gyerekszínészként megismert Dakota Fanning, aki mindössze hatévesen lebilincselő alakítást nyújtott a Nevem Sam című filmben Sean Penn oldalán, és akinek sikerült reflektorfényben maradnia felnőttként is.
A lehető legjobb választás volt egy ilyen fiatalos, lendületes parfüm népszerűsítésére.

 
18239083
Gucci
Eau De Toilette
női
100 ml
virágos
21 780 Ft
218 Ft / ml
db

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Ajándékszett női

50 ml
16 790 Ft

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Eau De Toilette női

30 ml
9 690 Ft

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Eau De Toilette női

5 ml

Gucci Bloom Acqua Di Fiori

Eau De Toilette női

50 ml
19 400 Ft
14 990 Ft
Ismered ezt a parfümöt?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés